2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی یه سوال دارم میشه لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 31 پست
احتمال میدم تهمت زده باشی.اینجا غیبت زیاد موضوعیت نداره استغفار کن ان شاالله خدا میبخشه و دیگه دنبال ...

ینی تهمت هم اومدم روش 🤦🏻‍♀؟

ای وای😢

ولی اگه منظور استخاره اونا بودن من گناهی نکردم ؟

قرار شده بود بابام ماشین رو درست حسابی تعمیر کنه ولی باز نگران بود ک ممکنه تو راه خراب شه و...برا ای ...

حضرت علی رو قبول داری ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باهاشون رفت و آمد دارین اصلا

چون اگه رفت و آمد نکنیم جوری نفرین میکنن که دور از جون سرطان بگیریم 😐😑

مامان منم از نفرین میترسه

البته عمه هام نفرین نمیکنن ولی مادربزرگم تقی به توقی بخوره سریع نفرین میکنه 

بخاطر استخاره میگی خرافی؟عزیزم استخاره تو بسیاری از روایات دینی گفته شده اینو که دیگه همه میدونن

استخاره نماز هست توی شرایطی که انسان مردد باشه و از راه عقلی و مشورت به نتیجه نرسه حتی یک روایت هم نیست که وسط کتاب رو باز کنید ببینید چی میاد منطقی هم نگاه کنید قرآن کلش خیر هست هیچ شری داخلش نیست این توهین به قرآن در وهله اول که به بخش خیر و بخش سر تقسیمش میکنند در ثانی بستگی به خط اون خطاط نویسنده داره که اول صفحه چه آیه ای قرار بگیرد و از همه مهمتر همون مجدداً هیچ دلیل دینی نه قرآن نه حدیث نه سیره معتبر براش نیست فقط یه بدعته

آره

پس اینی که امام علی فرمودن و الان میگم رو بنویس و اونقدر بخون تا حفظ بشی همه جا تا اخر عمر بدرد هممون میخوره

انجا که در تدبیر خلل افتد  تقدیر چیره شود

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

میگم نکنه چله ی زیارت عاشورای حقشناسو برداشتی که انقدر حساسی؟

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

استخاره نماز هست توی شرایطی که انسان مردد باشه و از راه عقلی و مشورت به نتیجه نرسه حتی یک روایت هم ن ...

نه استخاره صرفا نماز نیست با راه های متفاوتی گرفته میشه 

بعضیا حتی با تسبیح میگیرن 

و بله باید بعد مشورت و تعقل و...بگیری 

حتی اگه استخاره با قرآن باشه، 

کسی ام ایات قرآن رو به خیر و شر تقسیم نمیکنه بلکه شخصی که علمش رو داره از آیه برداشت و تفسیر میکنه که ایا اون موضوع انجام دادنش درسته یا نه 

که به لحاظ شرعی ام هیچ اشکالی نداره مگر اینکه تفال باشه و...ک با استخاره فرق داره

میشه بگید منبع حرفاتون کدوم کتاب یا منبع مذهبی هست ؟

میگم نکنه چله ی زیارت عاشورای حقشناسو برداشتی که انقدر حساسی؟

نه 

ولی تازه تصمیم گرفته بودم غیبت نکنم 

🤦🏻‍♀️

چند روز غیبت نکردم 

دیشب یهو گفتم 

دیگه نمیدونم غیبت حساب شد یا نه

نه استخاره صرفا نماز نیست با راه های متفاوتی گرفته میشه بعضیا حتی با تسبیح میگیرن و بله باید بعد مشو ...

شما ادعایی دارید پس منبع بیارید چون گفته شده البینه علی مدعی و الیمین علی من انکر ، حتی یک منبع صحیح از قرآن از حدیث از سنت پیامبر و ائمه آوردید در قبول استخاره این روش هم کافیه حالا نمی‌خواد برای من اینجا بیاورید چون از قبل می‌دونم برای خودت هم پیدا کردی کافیه ولی اگه پیدا نکردی یه تجدید نظر جدی کن چون حدیث هست که شر الامور محدثاتها

شما ادعایی دارید پس منبع بیارید چون گفته شده البینه علی مدعی و الیمین علی من انکر ، حتی یک منبع صحیح ...

پیدا کردم اگرم خواستی حدیثش رو میفرستم 

در ضمن کسی که من ازش استخاره میگیرم آیت الله هست و مفسر قرآن ...

اگه قرار بود استخاره یه کار الکی یا اشتباه باشه که ایشون نمیگرفت ...خیلی اوقات هم ازمون میپرسه برای چه کاری میخواید بگیرید و نیت تون چی هست

یعنی غیبت کردم 🤦🏻‍♀️❔قرار شد ماشین رو ببره تعمیرگاه،اساسی درستش کنن باز نگران بود ک ممکنه تو راه خ ...

نگفتم غیبت کردید گفتم که خیال تون راحت بشه 

استخاره نگیرید مگه اینکه واقعا بین دو راه مستاصل باشید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ