2777
2789
عنوان

نامزدم این ایرادم رو گوشزد کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 62 پست
بهش بگو تو تايم خالي اين كارايي رو كه گفتي انجام بده منم ياد بگيرم زن تراكتور نيست كه صبح تا شب كار ...

هنوز ازدواج نکردیم

کارمم تو خونه هست

برا همین شغلم و کارهای شخصیم قاطی میشه

شغلم با خودش همکارم و حجمش رو میدونه

میگه کارهای شخصیت رو راحت زمان های استراحت انجام بده، من کند هستم اما خسته هم هستم

خدا رو چه دیدی

بگو همونجوری ک من بیرون کار میکنم توهم باید تو خونه کار کنی مگه زن چقد توان داره ک بشه ربات...

هم بشور و بپز و جمع کن هم برو سرکار پول دربیار آقا هم تنها هنرش کار بیرونش باشه دوقورت و نیمشم باقیه از همین الان سنگاتو باهاش وا بکن وگرنه بعد ها کلفتی بیش نیستی...

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز ازدواج نکردیمکارمم تو خونه هستبرا همین شغلم و کارهای شخصیم قاطی میشهشغلم با خودش همکارم و حجمش ...

نه عزیزم شما کند نیستی 

چون صرفا شغل ادم توی خونه و دورکاریه دلیل بر تایم اضافه داشتن نیست 

تایمی که برای استراحت برای استراحت 

آدم نباید دایم از یه مسیله به مسیله دیگه سوویچ کنه 

تمرکز ذهنی از بین می‌ره و در دراز مدت آدم رو فرسوده می‌کنه 

آخر هفته ها به کار شخصیت برس 

هنوز ازدواج نکردیمکارمم تو خونه هستبرا همین شغلم و کارهای شخصیم قاطی میشهشغلم با خودش همکارم و حجمش ...

اينايي كه بهت گفتم رو بهش بگو 

نقد كرد بگو همينم بدنم همين قدر ميكشه 

تايم خالي رو دوست دارم استراحت  كنم 

بعد ازدواج بايد زياد همكاري كني مخصوصا دوران بارداري مسئوليتت بيشتره 

ايشون ميخوان از شما بيشتر كار بكشن كه خودشون راحت باشن 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
نهحجم کار مربوط به شغلم زیادهبعد مرتب کردن اتاقم و .... به چالش میخورمچون من جای دیگه هم کار میکنم ( ...

عزیزم برات حمد خوندم 

کاری که تو خونه انجام میدی چیه؟ مثل تایپ و بسته بندیه؟ دنبال یه کار تو خونه میگردم نیازمالی شدید دارم هیچ هنری ندارم اجازه بیرون رفتنم ندارم چندتا کار تو خونه هم سرم کلاه گذاشتن شما جای مطمعن میشناسی ؟؟؟ خیلی نباز دارم 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

ببخشید شغلت چیه

بنطرت من نمیتونم انجام بدم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اينايي كه بهت گفتم رو بهش بگو نقد كرد بگو همينم بدنم همين قدر ميكشه تايم خالي رو دوست دارم استراحت ...

موافقم حس خوبی نگرفتم به جای کمک و همدلی تو شرایطسختتون ایراد هم میگیرن 

باور کن بعددازدواج مشکلات اخلاقیشون بهتر نمیشه مگه بعد از طی کردن هفت خوان رستم با سیلست فراوان اونم شاید