2777
2789

سلام دوستان 

میخوام یه مثالی بزنم ولی قبلش بگم نه قصدم مقایسه هست و نه اینکه میخوام توهینی بکنم صرفا این مثال رو میخوام بزنم که بتونم منظورم رو بهتر برسونم .

مامان من خیلی زن خانه دار و مرتبی بود از اونا که همیشه حواسش هست همه چیز به موقع و در جای خودش باشه و هوای همه رو داشته باشه منم ناخودآگاه فکر میکردم زن باید اینجوری باشه تا محبوب باشه خودمم که ازدواج کردم سعی کردم تا جاییکه میتونم اینجوری باشم ولی یکبار میخواستیم یه سفر یه روزه با دوستم و شوهرش بریم . من چون دوست داشتم زن باسلیقه و کدبانو به نظر بیام و اینکه توی راه واقعا چیزی برای خوردن داشته باشیم وقتی گرسنه شدیم یه سبد برداشتم توش فلاسگ چای ، لیوان به تعداد همه ی همراهان و کمی خوراکی برداشتم ولی رفتم دیدم دوستم هیچی نیاوروه و حتی تو خونه صبحانه هم نخورده بودن و فقط دستاشونو تاب میدادن میومدن حتی یه بطری آبم با خودشون نیاورده بودن . دیدم چقدر پیش شوهرش عزیزتره و شوهرش حواسش بهش هست ولی حس میکنم زنی مثل من کمتر دیده میشه و اونجور که باید مردا قدر نمیدونن ....

حالا این یه موردش هست ولی در کل بعد این ماجراها خیلی دچار تناقض شدم واقعا نمیدونم چی درسته چی غلط نمیدونم کدوم مدلی باید بشم که ارزشم بره بالاتر

درسته وقتی کسی شروع می‌کنه بی وقفه خدمات دادن اونم بی مزد و منت هیچ نتیجه مثبتی نداره فقط حداقل این دو تا آسیب رو خودش وهله اول میخوره 

یکی که به چشم وظیفه بهش نگاه میشه نه یه کار ارزشمند

ثانیاً واسه همون منفعتی که از اون خدمات به دیگران داره فقط می‌خوانش نه واسه خودش

احترام و علاقه ربطی به سبد چایی نداره. اینکه خودت رو قربانی خونه‌داری کنی و تبدیل به کلفت بشی اصلا جذاب نیست ولی اینکه یه بطری آب برای خودت برداری خوبه اینو نگه دار و جنبه‌های دیگه رو هم تقویت کن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته وقتی کسی شروع می‌کنه بی وقفه خدمات دادن اونم بی مزد و منت هیچ نتیجه مثبتی نداره فقط حداقل این ...

موافقم ولی انگار قدیما یه جور دیگه بود . قدیما به این مدل خانوما میگفتن شلخته یا اینکه کدبانو نیست فکر کنم آموزه های مامانامون الان دیگه جوابگو نیست

احترام و علاقه ربطی به سبد چایی نداره. اینکه خودت رو قربانی خونه‌داری کنی و تبدیل به کلفت بشی اصلا ج ...

درسته عزیزم منظورم این نبود که زنی که سبدچایی نداره محترم نیست منظورم این بودش که بالاخره زنی که به فکر شوهرش هست باسلیقه وسیله میاره خب یه ارزشی به شوهرش داده قاعدتا باید بیشتر مورد ستایش قرار بگیره و اینکه قدیما تعریف میکردن میگفتن فلانی کدبانو هست و ... ولی انگار الان کلا ارزشها عوض شدن

درسته عزیزم منظورم این نبود که زنی که سبدچایی نداره محترم نیست منظورم این بودش که بالاخره زنی که به ...

میدونم من میگم الانم ارزشه اصول رفتاری و اخلاقی هیچ وقت عوض نمیشن ولی همه چیز نیستن. یعنی اگه اون خانم الان امتیاز هشتاد رو داره اگه کدبانو هم بود میشد ۱۰۰.

شما الان امتیاز کدبانو بودن رو داری سایر موارد رو هم پر کن نه اینکه فکر کنی اینم بیخوده. البته میگم در حد اعتدال

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چه جنبه هایی ؟

جنبه‌های همسر بودن به نظر من شامل محبت و ایجاد محیط راحت تو خونه، حمایت، جذابیت جنسی، سرگرم کننده بودن و... میشه. تو هیچکدوم نباید افراط کرد ولی مجموع اینا یه آدم سالم رو جذب میکنه.

جاری منم همینه ...مثلا شوهرش زمین کشاورزی داره دریغ از یه فلاسک چای 

اما مامانش هم همینه بود الان چند ساله از باباش جدا شده ...

ظاهر زندگی خودت رو با باطن زندگی بقیه مقایسه نکن...

شاید شوهرش چاره ای جز تحمل نداره !!!

باید آخر زندگی شون رو دید نه الان رو 

❤❤❤
جاری منم همینه ...مثلا شوهرش زمین کشاورزی داره دریغ از یه فلاسک چای اما مامانش هم همینه بود الان چند ...

درسته این مواردم هست 

ولی امروزه انگار با قدیم فرق کرده . خانومایی گه انگار مغرورن ، خودشون رو دست بالا میگیرن و یه نگاه از بالا به پایین به شوهراشون دارن و بهشون امر و نهی میکنن انگار جایگاهشون بالاتر رفته . نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم 

ولی مثلا دوستم خیلی غرغرو هم هست یعنی از مجردیشم همین بود با هم میرفتیم بیرون هر چی باب میلش نبود میگفت یا خسته میشد غر میزد ولی خب خداروشکر شوهرش خیلی هواش رو داره ولی شوهر من خیلی بدش میاد من تو جمع بهش غر بزنم

درسته این مواردم هست ولی امروزه انگار با قدیم فرق کرده . خانومایی گه انگار مغرورن ، خودشون رو دست با ...

ببین بلا استثنا شوهر ها تا یه زمانی تحمل میکنن بعد منفجر میشن...

پدر جاری ام برا رفتن به زمین کشاورزی فقط ماست ترش شده خراب میبرد و ...

وقتی می دید مادرم پلو و...برا بابام میگذاره و هواش رو داره 

یکباره بدون هیچ زمینه قبلی زد زیر همه چیز !!!

الان هم زن گرفته 

زن جدیدش براش همه چیز میزاره!!!

میگن زیاد آه و ناله کنی برا مردا عادی میشی ...

فکر کن ۲۰ سال این مدلی باشه یه جایی شوهرش خسته میشه 

❤❤❤

فارغ از اینکه همیشه خوب بودن به چشم نمیاد بستگی به طرفت هم داره شاید واسه شوهر اون زن لوس و نازدار عزیزه واسه یه مرده دیگه زن با سلیقه و زرنگ

مدت هاست سقوط میکنم و به زمین نمی‌رسم ...🖤انگار مُرده ام و تشییع ام نمی‌کنند....🖤