2777
2789

نسبت به ۶،۷ سال پیش مقایسه می کنم 

خیلیییییییی چشم و هم چشمی زیاد شده 

بنظرتون چه دلیلی داره؟ من خودم میگم ممکنه بخاطر کمال‌گرا شدن آدما باشه و همچنین مشکلات اقتصادی 

یا شاید هم فضای مجازی 

نطر شما چیه

ذات آدما داره از صافی به جاده چالوس تبدیل میشه 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظر من این چشم و هم چشمی باعث بهبود روند خیلییی زندگی ها شده الان مردم بخاطر اینکه کم نیار تلاش میکنن که بهترین وسیله خونه رو داشته باشن و زندگی شرایط بهتری داره البته بجز اونایی که با چشم و هم چشمی زندگیشونو خراب میکنن

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

خیلی خیلی زیاد شده منی که اصلا اینجور نبودم لباس تکراری نمیتونم خونه مادر شوهرم توی مجلسی که فقط خوا ...

ای بابا 

بنظر خودتون دلیلش چی میتونه باشه؟ عادت؟! 

البته گاهی اوقات نگاه بد اطرافیان هم باعث میشه آدم نتونه لباس تکراری بپوشه 

بنظر من این چشم و هم چشمی باعث بهبود روند خیلییی زندگی ها شده الان مردم بخاطر اینکه کم نیار تلاش میک ...

اصلا قبول ندارم 

یا شاید اطرافیان من اینجور نیستند 

چون بجای اینکه خودشون پیشرفت کنند سعی می کنند دیگری رو زمین بزنند و همچنان زندگی خودشون همونجور که داغون بوده هست

ای بابا بنظر خودتون دلیلش چی میتونه باشه؟ عادت؟! البته گاهی اوقات نگاه بد اطرافیان هم باعث میشه آدم ...

نمیدونم بخدا من کسی بودم که یه کتونی رو ۷ سال میپوشیدم 😐کسی بودم که مانتو رو از اول ازدواجم داشتم تا حاملگی که ۵ سال فاصله داشت 😐ولی یهو نمیدونم چرا ورق برگشت 

نمیدونم بخدا من کسی بودم که یه کتونی رو ۷ سال میپوشیدم 😐کسی بودم که مانتو رو از اول ازدواجم داشتم ت ...

ولی این روال نپوشیدن لباس تکراری به مرور خیلی آدمو خسته میکنه، روح و روان رو پریشان میکنه، سعی کنید برگردید به اصل خودتون

خیلی خیلی زیاد شده منی که اصلا اینجور نبودم لباس تکراری نمیتونم خونه مادر شوهرم توی مجلسی که فقط خوا ...

بعدش میگیم گرونی

نه عزیز انقدر پول خرج میکنیم که نگوووو دقتم کنیم اکثرا مهم نیس اصلا میخریم 

اصلا قبول ندارم یا شاید اطرافیان من اینجور نیستند چون بجای اینکه خودشون پیشرفت کنند سعی می کنند دیگر ...

عزیزم ببین اول اینکه اینقد تند نگو اصلا قبول ندارم دوم گفتم که البته بجز اونایی که با این موضوع زندگی خودشون و دیرگان رو تباع میکنن

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

بخاطر اینستا هس

چون افراد پولدار و موفق رو میبینن و میخوان خودشون بکشن بالا

فضا رقابتی شده

حسادت زیاد

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.