2777
2789

پسرم کم مونده بره شیش ماه و تا 4ماهگی شیر خودمو خورد من عمل داشتم نتونستم بعدش شیر خودمو بدم بعد الانم شیرم خیلی کمه در حدبا دست فشار دادن میاد با شیردوش هم نمیاد بعد به پسرم شیر خشک دادیم الان دیگه اصلا سینمو نمیگیره چیکار کنم خیلی ناراحتم حتی دارم افسردگی می‌گیرم از اینکه آنقدر فکر کردم چیکار کنم

شیرخشک برای همین وقتا ساخته شده دیگه وقتی نمیگیره بزور که نمیشه 

دختر منم دو سالشه تا دوماهگی خورد بعدش دیگه نخورد چون بخاطر زردی مجبور شدم هی شیر خشک بدم تند تند 

اونم اونو انتخاب کرد

الان دو سالشه هنوز شیر دارم ولی نمیخوره که 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از مزایای شیرخشکی بودن بچه عوضش استفاده کردم اینکه میتونستم راحت پیش مامانا بذارمش و یا مثلا تو پارک و بیرون مجبور نبودم شیرش بدم و راحت تو شیشه میخورد

افسردگی چرا؟

دختر منم شیرخشک رو ترجیح داد.از اول هم سینمو نمیگرفت و خیلی کم میخورد چون زردی داشت و شیرم کم بود بهش شیرخشک دادم دیگه اصلا سینه نگرفت

الان دومی رو باردارم موندم تو غصه که نکنه این یکی هم سینه نگیره البته شیرخشک خیلی راحت تره ولی شیر مادر برای بچه بهتر

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔
از زخم زبون اطرافیان شیر خودت بهتر بود و........

ول کن بابا در دروازه رو میشه بست دهن مردمو نه

میفهمم ها 

سر منم میگفتن چه حیف شد و فلان 

بعد نوه ی خودشون سال بعد نگاه سینه مادرشم نکرد و از اول شیر خشکی شد تو دلم گفنم چوب خدا صدا نداره!!

شیر خشک بده بره بابا

الان اصلا کسی من ندیدم شیر داشته باشه

بعدش در کنارش این چیزایی ک میگن شیر مادر رو زیاد میکنه و مفیده امتحان کن و بخور ببین چجوره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥