2777
2789
عنوان

به شوهرم شک دارم

1015 بازدید | 20 پست

سلام سه روزباشوهرم قهرم یعنی اون بامن قهره امروز اشتی کردیم ولی احساس میکنم که بایکی رابطه پیداکرده

وقتی چترت خداست بگذارباران سرنوشت هرچه میخواهدببارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه سرعت عملی . تو 3 روز؟ گل من بشین زندگیتو بکن. بی خیال عزیز دلم

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

وای اینا همش تاثیر تاپیکای خیانته سایته ها ک اکثرا هم چرته بابا مگه الکیه تو سه روز ...شک ک بیفته بجون رابطه و زندگی تا ریشه اون زندگیو نسوزونه ول کن نیست نکن بازندگیت  اینکارو 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧