2777
2789
عنوان

به شوهرم شک دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 20 پست

میشه بگی چی دیدی که این فکرو میکنی؟یه مدت بدون اینکه رفتارتو عوض کنی و بهش گیر بدی تحت نظر بگیرش گوشیشو چک کن بعضی وقتا علت دعواها و قهرکردنا اینه که با یکی دیگست شب بیرون از خونه موندن معنی خوبی نداره یا با دوستای ناباب یا با یه زن دیگه شبشو صبح میکنه تو سه روزم رابطه پیدا نمیشه اگر واقعا چنین چیزی باشه مربوط به قبل تره و شما الان متوجه شدی که امیدوارم شکت بیجا باشه.بیشتر بهش محبت کنین و نذارین بینتون فاصله بیفته‌.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه شماره توگوشیش دیدم که به اسم بی نام ذخیره شده امروزم زنگ زدم به اون شماره یه خانوم بوددرحالی که قبلا این شماره رونداشته ازطرف دیگه همچین ادمی نیست بهش اعتماد دارم ولی حدودا دو سه ماهیه که این مغازه رو راه انداخته بعضی شبهاخونه نمیاد

وقتی چترت خداست بگذارباران سرنوشت هرچه میخواهدببارد

ازنظرمحبتی هم چیزی کم نمیذارم براش دیروزبرای اولین باروقتی پیشش بودم گوشیش زنگ خورد ردتماس زد بعداگفتم که گفت هیچکی درحالی که قبلا اگه میپرسیدم راستشومیگفت به بهونه تماس بامادرم گوشیشو خواستم ندادبهم شب گوشیش روچک کردم یواشکی تماس مال اون ساعت روپاک کرده بود

یه شماره توگوشیش دیدم که به اسم بی نام ذخیره شده امروزم زنگ زدم به اون شماره یه خانوم بوددرحالی که ق ...

دوست عزیز خیلی از این مسایل در زمان اعتماد اتفاق می افته یه روانشناس نظرش این بود که اگر زن باهوشی باشی و در ابتدای تشکیل جلوی این رابطه ها بایستی میتونی زندگیتو نجات بدی ولی اگر طول بکشه شوهرت وابسته میشه و دیگه نمیشه کاری کرد.شماره ی بی اسم و دروغ گفتن و پنهانکاری و پاک کردن شماره و شب خونه نیومدن متاسفانه معنی خوبی نداره.بدون اینکه واکنش خاصی نشون بدی چکش کن اگر مطمئن شدی دیگه باید همه جوانبو در نظر بگیری بعد اقدام کنی.اینکه شاید شوهرت بگه همینه که هست و پرروترشه و اینکه اگر طلاق بگیری چی میشه رو در نظر بگیر.اگه میتونی تلاش کن و از نظر مالی خودتو بکش بالا سعی کن شوهرت چیزی به اسمت بزنه.بهش بیشتر توجه کن و نذار تو هیچ موردی احساس کمبود کنه.امیدوارم موفق باشی

دوست عزیز خیلی از این مسایل در زمان اعتماد اتفاق می افته یه روانشناس نظرش این بود که اگر زن باهوشی ب ...

ممنون عزیزم خداروشکرمن دچاراشتباه شده بودم وباهمسرم صحبت کردم وسوتفاهم حل شد