2777
2789

زن کارکنه بچه بیاره حق طلاق نخواد مهریه نخواد خوش اخلاق باشه کارخونه انجام بده گذشته سالم داشتهدباشه شب بیرون نره و بیرون از خونه هم کار کنه و ...

بعد آقایون بیان بگن خانوما مارو تیغ میزنن😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینی که اینو میگه موندم جرا 

حامله نمیشه ۱۰ تا شیکم بزاد

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
زن کارکنه بچه بیاره حق طلاق نخواد مهریه نخواد خوش اخلاق باشه کارخونه انجام بده گذشته سالم داشتهدباشه ...

حق گفتی اینجور مردا رو باید مسمومشون کنی بعدم بکشیشون😂😂

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

حق گفتی اینجور مردا رو باید مسمومشون کنی بعدم بکشیشون😂😂

بعد فکر میکنن یه شام حساب کردن تیغ زدنه

خب کسی که دعوت میکنه باید حساب کنه دیگهههه

بخدا تا اینا بفهمن تیغ زدن به گرفتن خونه و ماشین میگن ما پیرمیشیم😂

اینی که اینو میگه موندم جرا حامله نمیشه ۱۰ تا شیکم بزاد

چون نمیتونه باردار شه خلقتش طبیعتش همینه

این کلمه حالا پس مردا بیان بزان رو نمیدونم کی انداخته تو دهن زنا اخه

مثل اینه مردا بیان بگن خو شما بیا بارور کن 

نمیشه ک این یچیزی نیس ک دست خودشون باشه

مثلا بگی بیا بچه رو نگه دار معقوله چون در توانه زن و مرد هست

ولی بیا بزا یا شیر بده در توانش نیس تو خلقتش نیس اگ‌ بود حتما انجام میداد

چون نمیتونه باردار شه خلقتش طبیعتش همینهاین کلمه حالا پس مردا بیان بزان رو نمیدونم کی انداخته تو دهن ...

وقتی از زن توقع دارن کاری که در توانش نیست انجام بدن

خب ما چرا نخوایم؟

آدمیزاد مگه چندتا کار رو میتونه در ی شبانه روز 

به سر انجام برسونه 

که زن هم بره سرکار هم خونه همه چی ردیف باشه

هم بچه رو تربیت کنه هم باز بچه بیاره نسله شوهره منقرض نشه

هم خاندان شوهرو راضی نگهداره چخبره مگه اسیر اوردید

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
وقتی از زن توقع دارن کاری که در توانش نیست انجام بدنخب ما چرا نخوایم؟آدمیزاد مگه چندتا کار رو میتونه ...

من خودم 28 سالمه کارم نمیکنم

ولی هیچ مردی نمیتونه زنو مجبور ب کار کنه

اصلا اگ کاری در توان ادم نباشه نمیشه انجام داد

اگ زنی همه اینکارا رو میکنه پس در توانش هست

اینک غر میزنه هم کار کنم هم بچه داری هم ، هم ، هم 

خودش خاسته و نشون داده قدرتشو داره 

اونروز اولی ک داری شروع میکنی و میخای نشون بدی چقد توانایی و از پس همه چی برمیای باید بفکر روزی ک خسته میشی و صدات در میاد هم باشی عزیزدلم

واسه همینه میگن دنیا ب کام زنای اداییه، چون از همون اول میگن در توانمون نیست چن تا کارو باهم انجام بدیم و در نهایت کسی ازشون توقع نداره چون قدرت نمایی ندارن 🤌