2777
2789
عنوان

به نظر من زنی که نتونه شوهرشو جذب کنه بی عرضه است

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 45 پست
همسر من همه دنیاش منم این هم فقط به خاطر چهره زیبا نیست به خاطر زنونگی و سیاستیه که دارم

🤣من هم تمام دنیای همسرمم.

ولی چرت نمیگم.

مگه دولته که سیاست داشته باشیم؟؟

زندگی که بخاد با سیاست پیش بره خودش لنگ میزنه

نظرمو گذاشتم که اونکه باید استفاده کنه و اونکه این عرضه رو نداره مسخره کنه

کلمه عرضه رو که میگی یاد خانوم بهاره رهنما افتادم که یه زمان گفت اگه مردی بعد از ۳۰ سال زندگی نتونه خونه و زندگی و رفاه برای خانواده اش تامین کنه بی عرضه اس

همینقدر یک جانبه و چیپ

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از تایم خوابت گذشته داری چرتو پرت میگی حقیقتش

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

درسته مرحله اول زندگی جذب همون اوایل 

ولی بعد ی مدت همه چیز که خراب شده جذب موثر نیست وقتی طرف حرفتو نمیخواد ک بفهمه 

معمولا مردای سرد مزاج جذب و این حرفها روشون تاثیر نداره

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
نظرمو گذاشتم که اونکه باید استفاده کنه و اونکه این عرضه رو نداره مسخره کنه

عرضه چیه میفهمی چی داری میگی؟؟

میفهمی زنایی که خیانت دیدن چطور بودن؟؟

میفهمی ادمیکه تعهد بلد نباشه تا صب هم بشین براش عشوه کن نمیفهمه

همسر من همه دنیاش منم این هم فقط به خاطر چهره زیبا نیست به خاطر زنونگی و سیاستیه که دارم

نخیرعزیزم بخاطراینه ک گیرادم نفهم نیفتادی فک میکنی زندگی همه مثل خودت گل وبلبله وهمه اخ وپیفن توخوبی😏

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛

این حرفتون توهین بزرگی به خانم ها بود

شما چطور زنی هستید که علیه همجنس خودتون قرار میگیرید؟

به شکیرا و جانی دپ و...هم خیانت شده 

به معروف ترین و زیبا ترین و جذاب ترین زنان دنیا هم خیانت شده 

لطفا یک فکری به حال خودتون بکنید 

این طرز فکر و عقاید از این قبیل سال ها پیش منسوخ شده

در کدوم قرن سیر میکنی خانم محترم؟

اتفاقا الان از خواب بیدار شدم پشت کوهی جان

فدام بشی پشت کوهی منم یا تو معلوم نیست از کدوم کشور عقب افتاده ای اومدی تو ایران وگرنه خانومای ایرانی اینقد عقب نیستن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

باز خودتو خوبه کنترل کردی گفتی حلقآفرین😂من نمیتونم.....

الانم دارم خودمو کنترل میکنم اون فحش ترکی معروف که خیلی حقه و اولشم سیک داره رو نگم حیف دارم خودمو کنترل میکنم😂 اسی ببین دارم خودمو کنترل میکنم قدر بدون

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

فدام بشی پشت کوهی منم یا تو معلوم نیست از کدوم کشور عقب افتاده ای اومدی تو ایران وگرنه خانومای ایران ...

تعجبی نداره اینقدر خیانت زیاد شده چون تعداد امثال شما زیاده تو بدبختی دست و پا بزنید لیاقت راهنمایی هم ندارید

درسته زنانگی چیزیه که مرد رو جذب میکنه اما نگه نمیداره، چیزی که مرد رو نگه میداره خودشه، راجب زنانگی هم نمیشه به خانم ها ایراد و خرده گرفت چون اموزش ندادن و تازه نهی هم میشیم که زنانگی داشته باشیم... من دیدم زنهایی که مردشون تو دستشونه اما همون مرد باز هم خیانت میکنه باز هم خطا میکنه، و در همین حین زن از بین میره چون انرژی زیادی میذاره... ازدواج میکنی ارامش داشته باشی نه اینکه سگ تربیت کنی، باید مردها اموزش داده بشن... پس وقتی خودت خانمی، پشت خانمها باش