بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چقد طول کشید سفتبشه توروخدا راست میگی؟دارم از غصه میمیرم ای خدا چشمام باز نمیشه از گریه.از کجا بفهم ...
یادم نمیاد دقیق ولی زیاد طول نکشید نهایتا دو هفته بود اگه اشتباه نکنم دقیق یادم نیست
ولی سفت شدن
بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂
چرا اینقد خودت و ناراحت میکنی؟ پسر من چهار سالگی افتاد دندونای جلوش رفت تو شکمش دوباره به جاش دراومد چرا اینقد غصه میخوری چیزی نیست که چاره نداشته باشه
عزیزم..نگران باش فقط چند روز غذای خیلی سفت یا میوه اینا نده گاز بزنه....پسرم تو مهد ی بچه زده بود تو دهنش پر خون شده بود و دوتا دندون جلویش لق بود بردمش دکتر گفت رعایت کن چن روزی خودش سفت میشه.
چرا اینقد خودت و ناراحت میکنی؟ پسر من چهار سالگی افتاد دندونای جلوش رفت تو شکمش دوباره به جاش دراومد ...
دلم نمیاد هنوز کوچیکه .رو همه چیش تاثیر می اره رو لبخندش زیبایی غذا خوردنش اصلا الان نمیتونم قبول کنم😭پسرم دقیقا همین سن دندونای جلوش شکست یادمه چقدر عذاب میکشید بابتش.بخدت باور کن از دوساعت پیش که اینجوری شد چنان قلبم درد میکنه میترسم بخوابم تو خواب سکته کنم.درست نمیتونم نفس بکشم
عزیزم باور کن سفت میشه آروم باش...پسر من ۵ سالشه این اتفاق واسه شاید یه ماه قبله ک میگم یه هفته چند روز خوبه خوب میشه...آره کلا لثش پاره شده بود و کلی خون اومد از دهنش...خودش ب شدت وحشت کرده بود و منم بدتر....جوری لق بود ک با دست ک میزدی تکون میخورد...ولی دکتر گفت از ریشه ک در نیومده فقط چون ضربه خورده و لثش پاره شده لق میزنه درست میشه
عزیزم باور کن سفت میشه آروم باش...پسر من ۵ سالشه این اتفاق واسه شاید یه ماه قبله ک میگم یه هفته چند ...
خیلی میخوام اروم باشم ولی چون چندین هفته اس همش درگیر دوا درمون هردو بچه هامم همش اتفاقی بد میوفته نفسم گرفته حس میکنم .قلبم خیلیییی درد میکنه.امروز از یه گوش درد ساده ی پسر بزرگم رفتیم دکتر که دارو بده فوری فرستاد عکس و نوار و ازمایش و گفت باید عمل بشه همینجوری بی مقدمه.دارم دیوونه میشم نمیکشم دیگه این یکی رو.حس میکنم خیلی داغون میشم اگه دندوناشو الان از دست بده
خیلی میخوام اروم باشم ولی چون چندین هفته اس همش درگیر دوا درمون هردو بچه هامم همش اتفاقی بد میوفته ...
خودم مادرم حالتو درک میکنم عزیزم...ب خدا پناه ببر ان شاءالله هردوتا بچه هات و حفظ کنه در پناه خودش و بهشون سلامتی بده...حتما ی صدقه هم بده و همیشه برا بچه هات آیت الکرسی و چهار قل بخون فوت کن تو صورتشون.
خودم مادرم حالتو درک میکنم عزیزم...ب خدا پناه ببر ان شاءالله هردوتا بچه هات و حفظ کنه در پناه خودش و ...
از صدقه دادن و سوره خوندن و صلوات فرستادن دیگه خستن شدم بخدا کار هر روزم بوده و هست.دقیقا تو لحظه ای که دلشوره ی پسرمو داشتم این اتفاق افتاد کاش حداقل خیالم از دخترم راحت شه کاش اینبار خدا یکم بیشتر رحم کنه