2777
2789
عنوان

سریال شکارگاه و کیا دیدن

285 بازدید | 10 پست

من قسمت اولش و درست ندیدم. این خانواده برای چی اومدن تو این خونه؟

رضافیاصی کی بود که اینارو فرستاد اونجا؟

جریان اون جواهرات چیه؟

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘

قشنگه؟

من تکیه هاشو دیدم میگن دختره دختر کشه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم دختره؟

همون که تیپ جنگلی ها رو داره دیگه 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
خیلی یه جوری بود همه چی درهم و برهم بود رنگش و فضاشم خیلی عحیب بود

ولی خوشم اومده. قسمت دومشم دیدم، بیستر مشتاق شدم. 

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘

کدوم

الهام نامی

دختر خانواده؟؟؟

نمیدونم ندیدم تیزشو فقط دیدم