2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سن نیست به ذهنیت معاش و زندگیه و امادگی فکری

میبینی یه وقتی 15ساله بهتر از یه 30ساله درک میکنه مسائل رو 

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

بعد دانشگاه 

۲۵/۶ به بعد

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

من با ازدواج خیلی مخالف بودم 

ولی کلا گارد می گرفتم چون بابام همسر خوبی نبود 

ولی بهم گفتن آنقدر گارد نگیر. حتی حین درس خوندن هم کیس مناسب بود ازدواج کن 

نمی دونم واقعا  

مدتیه که پام می ره روی خط موزائیک ها و برام اهمیتی نداره...شما که دیگه عددی نیستید

توی شهرستان های سمت ما سن ازدواج کمه البته الان بهتر شده معمولا بین ۲۰تا ۳۰ دخترا بیشتر مزدوج میشن

اما در کل به  نظرم سن شناسنامه ای مطرح نیست

مهم سن عقلیه و شرایط دو طرف هم دختر هم پسر 

استقلال مالی و فکری پسر

۱۷ سالگی ازدواج کردم. افتضااااااااح. چقدر احساس عقب ماندگی میکنم. به یاد مردم بدوی آفریقا یا افغانستانی میفتم. کاش لین گذشته ی سیاه رو میشد پاک کرد. نفرینم به مادر پدرم. 

به نظرم ازدواج از وسط های بیست تا به بالا خوبه. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

۱۷ سالگی ازدواج کردم. افتضااااااااح. چقدر احساس عقب ماندگی میکنم. به یاد مردم بدوی آفریقا یا افغانست ...

از چه لحاظ احساس عقب ماندگی میکنی؟ بگو تا انجام بدم این احساسو نداشته باشم در اینده