2777
2789
سلام گلم فزوعی دهتا کاربری بیشتر داره به همه شون دروغ میگه و رویاپردازی میکنه زنبامرام کیکیخی دخترزی ...

خاک تو سرششششششششششششش 

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

هانی الان پیامتو دیدم 

همین ک بهت فشار اوردم مجبور شدی زیر تاپیک خودت جوابمو بدی بعد از ترس تاپیکتو قفل کنی برام بسه 

اولا اون برای پارسال بود تازه عمل کرده بودم ورم داشت الان خداروشکر همه دنبال دکتر منن در ثانی پولشو دارم انجام میدم حداقل مثل تو انقدری بدبخت و خودشیفته نیستم ک برای تحقیر ادما زیباییمو به رخ بقیه بکشم 

از طرفی هم احساس خوشبختی میکردی انقد از عقده و کینه نبودی 

تو اگر یکی رو تو زندگیت داری ک بابتش خوشحالی من خانوادم همسرم و دوستامو دارم ک بابت همشون احساس خوشبختی میکنم 

حالا برو پی کارت

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هانی الان پیامتو دیدم همین ک بهت فشار اوردم مجبور شدی زیر تاپیک خودت جوابمو بدی بعد از ترس تاپیکتو ق ...

اگه زیبا بودی که نیاز به عمل نداشتی فرق منو تو توی این زیبای من ذاتی اما تو با عمل سعی می کنی چهرت قابل قبول باش اما بازم عمل جواب نمیده روت فک کن میمون زو ارایش کنی زیبا میشه ایا؟ نه چون زشت حکایت تو کسی که تو زندگی من دنیا و همه چیزشو به پای من ریخت حسرتش تو داری امثال تو

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم