2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سزارین اختیاری12زیر میزی دادم و سی تومن هزینه بیمارستان خصوصی چون تو دولتی حاضر نشد عملم کنه

یعنی ۱۲ میلیون پول دادی تا فقط قبول کنه ؟ 

مثلا اگه کسی بچه اش بریچ باشه و امکان زایمان طبیعی نباشه این آدم باید چیکار کنه

یعنی ۱۲ میلیون پول دادی تا فقط قبول کنه ؟ مثلا اگه کسی بچه اش بریچ باشه و امکان زایمان طبیعی نباشه ا ...

بله،میزارن تا چهل هفته ببینن بچه میچرخه اگه نچرخید سزارینت میکنن

هرچه دادم به اوحلالش باد
سزارین اختیاری شهر ما ۲۰ تومن دکتر میگیره .یکی دو تومن هم بیمارستان دولتی

یکی بالاتر گفته دکتر بیمارستان دولتی رو قبول نمیکرده اگه دکتر دقیقه ۹۰ قبول نکنه چی میشه؟ مثلا به هوای زایمان طبیعی بری بعد مجبور بشی سزارین بشی 

بله،میزارن تا چهل هفته ببینن بچه میچرخه اگه نچرخید سزارینت میکنن

خیلی ممنون عزیزم میدونی توی این حالتم باز هزینه اش مثل همونه فقط زیرمیزی نداره یا فرق میکنه ؟؟؟

یکی بالاتر گفته دکتر بیمارستان دولتی رو قبول نمیکرده اگه دکتر دقیقه ۹۰ قبول نکنه چی میشه؟ مثلا به هو ...

اگه به هوای طبیعی بری سزارین بشی که اورژانسی حساب میشه هزینه ای نداره جز بیمارستان و بستری 

قند روزای تلخ منی دخترم

خیلی ممنون عزیزم میدونی توی این حالتم باز هزینه اش مثل همونه فقط زیرمیزی نداره یا فرق میکنه ؟؟؟

ندیگه گلم رایگانه هزینه بیمارستان دولتیم ی تومن نهایت

هرچه دادم به اوحلالش باد
ندیگه گلم رایگانه هزینه بیمارستان دولتیم ی تومن نهایت

خیلی ممنونم من هیچی نمیدونم شب و روزم شده زایمان دلم میخواست طبیعی باشه که رد بخیه نمونه و کلا میترسم از عمل بعد امروز که رفتم سونو گفت بریچ هست البته فعلا ۱۸ هفته ام ولی خب به این موضوع فکر نکرده بودم که حالا یه درصد ممکنه طبیعی نشه یا کلا نمیدونم آدم وقتی دردش بگیره یا کیسه آبش پاره بشه خب یه هو اتفاق میوفته بعد بره بیمارستان حتی بدموقع هم باشه دکتر خود آدم میاد یا یه جوری دیگه اس اینا خیلی برام گنگه

سزارین که عالیه دختر رد بخیه چقده

آخه من همینجوریشم کلی شکم داشتم قبل بارداری بعد میخواستم رژیم بگیرم خلاصه لاغر کنم که باردار شدم بعد شنیدم که کسایی که سزارین میشن همیشه یه کوچولو شکم رو دارن یا مراقبت بعدش سخته من جاییم زخم میشه دلم ضعف میره تحمل ندارم شکمم پاره بشه مسئولیت یه بچه هم بیاد رو دوشم که تازه روزای اولش اوج رسیدگی و مراقبته برام ترسناکه شایدم چون تجربه اشون نکردم اینجوری فکر میکنم مثلا توی ذهنم اینه که طبیعی چند ساعته تمومه و بعدش راحتی 

آخه من همینجوریشم کلی شکم داشتم قبل بارداری بعد میخواستم رژیم بگیرم خلاصه لاغر کنم که باردار شدم بعد ...

خب عزیزدلم طبیعیم گاهی خیلی بخیه داره

هرچه دادم به اوحلالش باد