یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی ممنونم من هیچی نمیدونم شب و روزم شده زایمان دلم میخواست طبیعی باشه که رد بخیه نمونه و کلا میترسم از عمل بعد امروز که رفتم سونو گفت بریچ هست البته فعلا ۱۸ هفته ام ولی خب به این موضوع فکر نکرده بودم که حالا یه درصد ممکنه طبیعی نشه یا کلا نمیدونم آدم وقتی دردش بگیره یا کیسه آبش پاره بشه خب یه هو اتفاق میوفته بعد بره بیمارستان حتی بدموقع هم باشه دکتر خود آدم میاد یا یه جوری دیگه اس اینا خیلی برام گنگه
آخه من همینجوریشم کلی شکم داشتم قبل بارداری بعد میخواستم رژیم بگیرم خلاصه لاغر کنم که باردار شدم بعد شنیدم که کسایی که سزارین میشن همیشه یه کوچولو شکم رو دارن یا مراقبت بعدش سخته من جاییم زخم میشه دلم ضعف میره تحمل ندارم شکمم پاره بشه مسئولیت یه بچه هم بیاد رو دوشم که تازه روزای اولش اوج رسیدگی و مراقبته برام ترسناکه شایدم چون تجربه اشون نکردم اینجوری فکر میکنم مثلا توی ذهنم اینه که طبیعی چند ساعته تمومه و بعدش راحتی