2777
2789

هروقت از خونه میزنم بیرون. همه متوجه اضطراب داشتنم میشن. از دکتر بگیر تا فروشنده 

همه میپرسن  چرا انقدر اضطراب داری 

یعنی از حرف زدنم پیداس؟ 

یا رفتارم؟ 

خیلی سعی میکنم خودم رو کنترل کنم. اما حتی اگر برای کاری جزئی به جایی مراجعه کنم 

اون فرد باید به اظطراب من اشاره کنه 

منم رنگ پوستم مایل به زرده همه فکر میکنن مشکلی چیزی دارم 

تیکر یه اتفاق خوب😍إِنَّ اَلسّٰاعَةَ آتِيَةٌ أَكٰادُ أُخْفِيهٰا لِتُجْزىٰ كُلُّ نَفْسٍ بِمٰا تَسْعىٰ  ﴿۱۵﴾در حقیقت، قیامت فرارسنده است. مى خواهم آن را پوشیده دارم، تا هر کسى به [موجب ] آنچه مى کوشد جزا یابد. (۱۵)    اگه امضامو دیدی برام دعا میکنی؟❤🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ما ادما فرکانسی داره بدنمون و اون رو ارتعاش میده مثلا کسی که اضطراب داره قشنگ ادم احساسش میکنه یا مثلا قشنگ بعضی ها ارامش منتقل میکنن  

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خب نشده بگم از کجا متوجه شدن؟

واقعا نه امروز رفتم دکتر تا به نسخه برام بنویسه حرف اضافه ای نزدم. نشستم و همینو گفتم 

یهو گفت خانم چرا انقدر اضطراب داری 

واقعا یه لحظه جا خوردم 

تا الان به این هم اشاره شده.. رنگ پریدگی 😞

خودت چی فکر میکنی؟ اضطراب داری؟ 

تیکر یه اتفاق خوب😍إِنَّ اَلسّٰاعَةَ آتِيَةٌ أَكٰادُ أُخْفِيهٰا لِتُجْزىٰ كُلُّ نَفْسٍ بِمٰا تَسْعىٰ  ﴿۱۵﴾در حقیقت، قیامت فرارسنده است. مى خواهم آن را پوشیده دارم، تا هر کسى به [موجب ] آنچه مى کوشد جزا یابد. (۱۵)    اگه امضامو دیدی برام دعا میکنی؟❤🤗
من خیلی سعی میکنم پنهانش کنم چرا نمیشه؟

چون فرکانس بدن پنهان شدنی نیست فقط باید درمانش کنی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من خیلی سعی میکنم پنهانش کنم چرا نمیشه؟

چون فرکانس بدن پنهان شدنی نیست فقط باید درمانش کنی