2777
2789

من نزدیک 3 ساله ازدواج کردم همسرم مرد خوبیه تقریباً 

چند وقته گیر داده بچه گفتم خونه کوچیکه طبقه چهارمم هستیم بدون آسانسور نمیشه

چند ماه دیگه قرارداد خونمونه میگه خونه رو عوض میکنم بهونه نداشته باشی دیگه وقتشه 

منم بدم نمیاد بچه دار بشم فقط نمیتونم بهش اعتماد کنم و تکیه کنم بهش امشب حرف بچه زد گفتم فلان چیزاش سخته گفت همه آخرش باید بزان دیگه 

همسرم با پدرش کار می‌کنن در اصل کار رو همسر من زده ولی اونجوری که باید خرج نمیکنه 

حتی الان که وقت ترمیم ناخنمه میگه من 300 بیشتر نمیدما که من گفتم خجالت بکش چیزی نگفت هی امروز فردا کرد اکثرا دعواهای ما سر پوله 

امشب گفت بدبختی ما اینه چیزی میشه به خواهرت میگی درصورتی ک هیچوقت نگفتم فقط چون خستم از پول ندادنش و خسیس بودنش به خواهرم جلو خودش گفتم نه این به من پول نمیده خواهرم با لحن خوب گفت آدم باید به خانومش پول بده تا برکت زندگیش زیاد بشه امشب اینو گفت که چرا به خواهرت گفتی منم گفتم اگه فکر می‌کنی کارت درسته چرا ناراحت شدی اگه فکر می‌کنی غلطه باید قایم کنم چرا درست نمیکنی رفتارت رو گفت نه پول نمیدم جرم ک نیست😐

حالا شما بگید من چجوری بهش اعتماد کنم؟

دوسندارم اینو بگم ولی فعلن صبر کن عزیزم . شوهر من قبل ازدواج جنتلمن بود یجوری خرجم میکرد فکر میکردم کی هستم 😐 بعد ازدواجم سریع باردار شدم دیگه انگار زورش میومد خرج کنه نمیدونم چرا الآنم بعد چن سال هنوز دعوا داریم سر پول برا بقیه خوبه ها برامنو بچه ها😑

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آحرشم ناراحت شده که تو بقیه ی چیزارو نمی‌بینی فک کردی از هوا میاد همه چیز 

من دوران مجردی خیلی بیشتر از الآنم خرید میکردم و تفریح داشتم الان از وقتی ازدواج کردیم یه مسافرت درست نرفتیم ک دلم قرص باشه بهش 

تو بخاطر خساست اگر بنا بود طلاق بگیری سال اول باید میگرفتی ن بعد سه سال یادت بیوفته 

الانم بچه نیاری بالاخره 5 سال دیگه باید بیاری اینجا دو سر باختو تو داری چون فاصله سنیت با بچت زیاد میشه همم ریسک زایمانت بیشتر 

بهتره سر پول بجای اینکه در طول ماه تیکه تیکه بگیری باهاش صحبت کنی ماهانه ی پولی بابت خرجیه خودت بگیری 

حالا یا پسنداز میکنی یا خرج خودت 

ولی یادت باشه قبل بچه اوردن سر پول ماهانه حتما حتما توافق کنید

از پول خودتم اصلا برای خرجیه خونه خرج نکن اون پول خرجه خونه رو جدا بگیر

دوسندارم اینو بگم ولی فعلن صبر کن عزیزم . شوهر من قبل ازدواج جنتلمن بود یجوری خرجم میکرد فکر میکردم ...

می‌خوام صبر کنم ولی همش میگه بچه می‌خوام به زور بهش فهموندم این شرایط خونه مناسب نیست 

تو بخاطر خساست اگر بنا بود طلاق بگیری سال اول باید میگرفتی ن بعد سه سال یادت بیوفته الانم بچه نیاری ...

سال اول چون قسط و چک زیاد داشت درک کردم نمی‌دونستم عادت میشه براش

همش میخواد بپیچونه پول نده 

بهش بگو خودتو بهم ثابت کن که دو روز دیگه بچه میاد نگران پول نباشم

صداشو میندازه رو سرش که من ساکت بشم میگه جمع کن بابا این حرفهای مسخره رو الکی بهونه میگیری و این چیزا منم ادامه میدم بحثمون میشه 

می‌خوام صبر کنم ولی همش میگه بچه می‌خوام به زور بهش فهموندم این شرایط خونه مناسب نیست

ببرش پیش یک دکتر خوب ک از تمام خرج و مخارج بچه بلکه از سونو آزمایش بیمارستان دارو و ..... مردا فک میکنن بچه دار شدن فقط حاملکیه با زایمان 

الان افسار زندگیو با سیاست بگیر تو مشتت بنظرم زن هر کاری بخواد میتونه بکنه

الان خیلی بهتر شده ولی هنوزم پول نمیده 

اصلا نمی‌فهمم دولتش از کجا میاد و کجا می‌ره 

در مورد پول خیلی مقاومت می‌کنه هزار راه رو امتحان کردم 

قبلاً باهم دوست بودیم برام خیلی کارا میکرد باوجود مخالفت شدید خانوادم باهاش ازدواج کردم ولی خساستش رو نمی‌کشم 

ببرش پیش یک دکتر خوب ک از تمام خرج و مخارج بچه بلکه از سونو آزمایش بیمارستان دارو و ..... مردا فک می ...

بارها گفتم بهش میگه خودم نوکر بچمم هستم 

می‌دونه هزینه ها زیاده ولی نمی‌فهمه چی به چیه تو موقعیتش قرار بگیره میدونم به من سخت میگذره 

همین الانش یک ماهه دارم کفش میخرم خیر سرم 

بارها گفتم بهش میگه خودم نوکر بچمم هستم می‌دونه هزینه ها زیاده ولی نمی‌فهمه چی به چیه تو موقعیتش قرا ...

خیلی سخته میفهممت من چند ساله درگیرم با همچین مردی عذابم واقعن هرروز با خودم کلی کلنجار میرم که چیزی نگم ولی بازم نمیشه . من بچه اولم رفتم بیمارستان خصوصی دومی رو منو برد بیمارستان دولتی بخاطر هزینه ها انقد اذیت شدم ولی قربونت خدا برم دقیقن همون روزش ده میلیون از حسابش کلاهبرداری کردن ک هنوز پیدا نشده کی برداشت کرده دقیقن پول بیمارستان خصوصی بود 😊 اینجور مردا هرچقدر زنشون اذیت کنن سر روزی یی که دست خداست اینا فقط واسطه ان خدا خودش جوابشون میده 

خیلی سخته میفهممت من چند ساله درگیرم با همچین مردی عذابم واقعن هرروز با خودم کلی کلنجار میرم که چیزی ...

باورت میشه انقد اذیتم با اینکه دوسش دارم تو فکر طلاقم؟

الآنم حتی باهم بحثمون شد سر اینکه هیچ وقت نه بیرون میریم نه یه مسافرت درست هیچ تفریحی نداریم 

باورت میشه انقد اذیتم با اینکه دوسش دارم تو فکر طلاقم؟الآنم حتی باهم بحثمون شد سر اینکه هیچ وقت نه ب ...

حق داری عزیزم . کسی که این شرایط تجربه نکرده باشه درک نمیکنه و از نظرش مسخرس .ولی واقعن سخته منم اکه بخاطر بچه هام نبود یک لحظه هم نمیموندم