2789
عنوان

امپول hcg

67 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من ماه قبل موعد پریودم ۲۲خرداد بود و ۱۲پریودیم امپول hcg وقرص لتروزن میخوردم و مرتب نزدیکی داشتم  دیشب بعد از نزدیکی متوجه خون ابه صورتی شدم فک کردمشاید واژنم خشک بوده و روز بعدش از خواب بیدار شدم احساس کردم ازم یچیزی خارج میشه فک کردم پریود شدم دستمال کشیدم یه خون ابه خیلی کم صورتی رنگ بود چندبار که دستمال کشیدم بود و هی کم رنگ زد وتبدیل یه قهوه ای مانند شد رفتم امروز پیش دکتر ماما گفت واژنت موقع نزدیکی اسیب ندیده شاید لانه گزینی هست بهم گف میشه کمکم کنیددرد پریودی هم ندارم همیشه پریود که میشم همون موقع به خونریزی میفتم ودکتر ماما گفت این شبیه به رگ رگه قهوه ای هستش وپریود نیست میشه کم کم کنید شماهایی که امپول زدین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی فکرمو درگیر کرده چیکار کنم لانه گزینیم موفق باشه

امیدت ب خدا باشه عزیزم خدا ک بخاد همه چی میشه امید به خودش حتمن موفقه . منم همین لک قهوه ای داشتم قبلشم گر گرفتن .بعدش کمر دردم شروع شد من اصلن یک درصدم احتمال نمی‌دادم باردار باشم چون شوهرمو جواب کرده بودن ولی خدا ک بخاد میشه 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

امیدت ب خدا باشه عزیزم خدا ک بخاد همه چی میشه امید به خودش حتمن موفقه . منم همین لک قهوه ای داشتم قب ...

درست .برام دعا کن خواهر اگه بودم میام شیرینتو میدم حتما خیلی امید وار شدم چه چیزایی بخورم این چند روز میشه بگین  و چه چیزایی رو نخورم 

درست .برام دعا کن خواهر اگه بودم میام شیرینتو میدم حتما خیلی امید وار شدم چه چیزایی بخورم این چند رو ...

عزیزدلم 😘 همینکه بارداریت موفق باشه کلی خوشحالم می‌کنه 🥰🥰 غذاهای آهن دار بخور سبزیجات بخور گوشت و لبنیات و اب اینا بخور ولی چربی زیاد نخور مث غذای بیرون اینا برنجم کم بخور . شکرم کم بخور . امیدت بخدا باشه عزیزم استرست کم کن حتمن

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو