2777
2789
عنوان

خواهش میکنم همه بیان 😢

148 بازدید | 12 پست

سلام.برادرم 18 سالشه گفته رفتن بیمارستان معیری دکتر گفته سیاهی نخاع و تنگی کانال و دیسک کمر داره.حتما باید عمل شه وگرنه فلج میشه و بی اختیاری ادرار میگیره.

کسی رو میشناسین عمل کرده باشه خوب شده باشه تو این سن؟میترسه ب نخاع بخوره فلج شه😢😢😢😢

یدونه برادرم 100کیلو وزنشع هیکلی و خوشتیپ .

چیکار کنم دارم از غصه میمیرم بخدا صورتم خیس اشکه.تصورشم سخته.

کسی بوده عمل کنه خوب شده باشه؟بر اثر سهل انگاری شیرجه تو رودخونه کمرش خورد ب سنگ اینطوری شد.1ساله الان کج راه میره نمیتونه خم شه.

ی دکتر خوب هم اگ میشناسید مغز و اعصاب تو تهران معرفی کنید بگم بره فقط زود نوبت بده.فردا میخوان برن بیمارستان میلاد.

❤خاله جونا برا تو دلیم ی صلوات میفرستید سالم بیاد بغل مامانش❤

عزیزم. ان شاءالله که عملش نتیجه خوبی داشته باشه.

من اطلاعی ندارم 

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کانال دیسک و نمی دونم ولی دوستم کانال دستشو عمل کرد خوب شد..من قمم دکتر تهران نمی شناسم...قم مهرافشان و مهوش نعیم امینی خوبه اگ مشکل مالی ندارید برید بیمارستان لاله استاد مهوش اونجاست

من پدر بزرگم س بار دیسکشو عمل کرده و همینطور خاله مامانم 

همشون الان خدارو شکر خیلی بهترن اما خیلی باید مراعات کنه برادرتون خیلی خیلی چون با ی حرکت اشتباه خدایی نکرده باید بازم بره بیمارستان الان پدر بزرگ من راه میره و خوبه و این ک برادر شما ۱۸ سالشه و زودتر خوب میشه چون سن رشدشو و... هستش امیدتون ب خدا باشه

💜هر ادمی رو ک میبینی داره تو خودش با مشکلاتی میجنگه که تو دربارش هیچی نمیدونی پس با همه مهربون باش💜 قلب💜