2777
2789
عنوان

بالاخره آنلاین شاپ زدم و ذوق دارم

120 بازدید | 14 پست

چند سالی میشد توی فکر مستقل شدن بودم ولی همش یه ترسی توی ذهنم بود که اگه نشه چی یا خیلی آدم کامل گرایی بودم و هستم و باید همه چی عالی باشه و پیش بره و مسائل دیگه ...

خلاصه دیگه امروز کانال ایتام رو زدم و به نظرم ته این مسیر هر چی بشه خودش یه موفقیت کوچولو حساب میشه از این جهت که شروع کردم 😍

شما هم تجربه اولین کارتون رو بگید چی شد که شروع کردید انگیزه بگیرم 😍

و پیشنهادم به شما اینه که شروع کنید اون کاری که مدت هاست توی فکرتونه💕

خیلی خوبه سعی کن توی اینستا هم فعالیت کنی فروشت بیشتر میشه

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

چی میفروشی

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکسسوری

خوبه 

موفق باشی

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

اگه ممنوع نیست پیجت رو ما هم ببینیم گلم کسب و کارت پر روزی باشه انشاءالله

ممنون قشنگم پیج هنوز نزدم 

توی ایتا کانال زدم 

آیدی ایتا : soha_accessory

اگه به اکسسوری علاقه دارید خوشحال میشم دنبالم کنید 🙏💕