2777
2789
عنوان

چرا اینجوری شدم

97 بازدید | 13 پست

واقعا نتونستم به هیچکس دیگه بگم تا اینکه نی نی سایت اومد تو ذهنم🫠

من دلتنگ آدمی میشم که ازم دوره

و حتی نمیدونم حسش نسبت به من چیه

دورادور همو می‌شناسیم

نمیتونم بگم روش کراش دارم

آخه من الان ۳ ساله که روز و شب به فکرشم🫠بدون ذره ای اغراق.اصلا از ذهنم پاک نمیشه با اینکه آخرین برخوردمون زمانی بوده که من کلاس چهارم بودم فکر کنم و بچه بودم اصلا. من الان نزدیک به ۱۹ سالمه 

و تا الان هیچ صحبتی باهم نداشتیم

مگه میشه ندیده و نشناخته دلم براش تنگ بشه و علاقه مند و کنجکاو باشم نسبت بهش

حتی خودمم توی این احساساتم موندم 

احساساتی که برا یکی دو روز نیست

چندساله 🫠

نمیتونم بگم عاشقشم. عاشقی کشک نیست که

اما یه کششی نسبت بهش دارم که اذیتم میکنه 

چون نمیدونم از کجا میاد

وقتی حتی باهاش حرفم نزدم

این چه حسیه آخه 

چرا اینقدر قویه

چرا اینجوری شدم😞

یه کیک که بشه دو کیک، همه چی میشه دوتا و اصلا این چیزی نیست ک تو بخوای یا من بخوام، خیلی ها همین یع کیک هم آرزوشونه ولی تو دو کیک میخوای، هر کدوم از ما تو زندگی مون کیک هایی داریم که نباید دوتا بشه، آدمی همیشه زیاده خواهه، کم پیش میاد که ما یه گربه رو با تواناییش تو راه رفتن روی طناب قضاوت کنیم.مشکل کجاست اگه ما بتونیم به هم کیک قرض بدیم بجای اینکه یه کیک بشه دو کیک؟ ما آدمای نمک نشناسی هستیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کیک که بشه دو کیک، همه چی میشه دوتا و اصلا این چیزی نیست ک تو بخوای یا من بخوام، خیلی ها همین یع ...

ببخشید ولی متوجه منظورتون نمیشم

میشه ساده تر بهم بگی

الان مغزم نمیتونه جمله هارو معنی کنه