2777
2789
عنوان

دوستان اهنگ غمگین کوردی میخوام🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@manamaa‍ @کردستان_زیبا‍ @مغرورجذاب2‍ ۲ممنون میشم نظراتتون رو بگید 🙂

عشقم بالا گفتمت 

فرهاد جهانگیری رامین کرمی

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

وای آره عاشق اهنگ هاشونم. واییی رضا کرمی تارا🫠ممنونم😍

اره عالین 

خواهش گل 💛🦋

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

روح الله کرمی تارا ❤رضا کرمی تارا ❤رامین تجنگی❤امین فالجی❤شهاب فالجی❤آرمین برمایه❤علی احمدیانی❤سمیرا ...

مرسیی❤️

یه مدت کوتاهی رو شهاب فالجی کراش بودم🫣😂

خراسان شمالی🤍

اهنگ 《قدر》 زکریا عبدالله

واییی کچه این آهنگه رو با صدای سمیرا کارزان شنیده بودم😃

ولی با صدای این آقاهه احساس می کنم خیلی قشنگ تره😍

می تونی یکمشو برام ترجمه کنی؟🥹🙏

حوصله و وقت داشتی البته🙂🤍

یه چیزایی متوجه میشم اما خیلی کم. تو گوگل ترجمه نداره😢

خراسان شمالی🤍

بجز خواننده هایی که بقیه گفتن و به علاوه اونها

من صدای ناصر رزازی

حسن زیرک

کمال گلچین و شهاب گلچین

تیمور نمازی

بهمن علیخانی 

زکریا عبدلله

و سنا برزنجه رو خیلی دوست دارم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه