2777
2789

امروزعصر بیمارستان بودم نوار قلبشم خوب بود 

ولی اونجا یه چیزی نیشم زد نمیدونم چی بود ازمایشو اینا گرفتن سرم زدن بهم گفتن که ازمایشت سالمه خدا روشکر 

ولی از ساعت ۸و اینا نی نیم هی تکون میخوره یکسره گاهی یه نیم ساعت آروم میشه باز شروع میکنه 

یکم نگرانم بنظرتون طبیعیه؟ دهانه رحمم تا دوسه روز پیش یه سانت باز بود 

راستی شکمم انقباض داره ولی دردم اصلا شدید نیست باز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه هفته چند هستی ببین درد به رانت کشیده نمیشه بعد هر انقباض چقد طول میکشه یکم مایعات برو یکم حرکت کن ببین انقباضات کم میشه یا نه اگه نشد احتمال زایمان هست

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
۳۹هفته و ۵روزم نه خیلی درد ندارم اصلا

خب دیگه تو هفته های اخری ببین این انقباضات طبیعی هست اینا کمک میکنه کم کم دهانه رحمت باز بشه حواست به انقباضات باشه اگه دیدی طولانی تر شد با درد بود با مسکن راه رفتن و این چیزا آروم نشد درد زایمان عست دیگه 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗