هییییییییییچ مدیر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 5123 عنوان فردا ناهار چی دارین | مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 33 پست من نمیدونم شاید از بیرون گرفتم شما چی؟ زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند 1404/04/19 | 01:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sama_w عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 29410 همون مشکل شام هست کل روز رو تو رژیمم، شبها انگار از قحطی در اومدم و نمیتونم پایبند رژیم باشم تو فکر ... منممم اینجوریم کتو خوبه اونم امتحان کردماگه بار اولت هست میگیری فوری لاغر میشیدفعه دوم و سوم باشه وقت تلف کردنهکبد رو هم اذیت میکنهچون رژیم پر چربی هست ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️
ریحون74 عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 40357 منممم اینجوریم کتو خوبه اونم امتحان کردماگه بار اولت هست میگیری فوری لاغر میشیدفعه دوم و سوم باشه وق ... کتو رو بار اولمه ممنون از راهنماییت عزیزم و ممنون از اینکه آنقدر با حوصله جواب دادی 🌺امیدوارم بتونم موفق شم
sama_w عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 29410 کتو رو بار اولمه ممنون از راهنماییت عزیزم و ممنون از اینکه آنقدر با حوصله جواب دادی 🌺امیدوارم بتون ... مرسی عزیزم ایشالله موفق باشیمن خیلی رژیم گرفتم همه رو امتحان کردم اگه سوالی چیزی خواستی در خدمتم♥️💋 ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️
ریحون74 عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 40357 مرسی عزیزم ایشالله موفق باشیمن خیلی رژیم گرفتم همه رو امتحان کردم اگه سوالی چیزی خواستی در خدمتم♥️💋 فدای محبتت 💚💚🌹خیلی ممنون چشم اگه سوالی بود به عنوان یه دوست خوب ازتون مشورت خواهم گرفت