2777
2789
عنوان

بیایید دیگ چجور ادمایی هستید خدایی چ سایتیه😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 30 پست
تبریک میگم👏چه تصمیم خوبیاین تنبلی طبیعیه چون سالها از محیط کلاس و اموزشی دور بودید،درست میشه

تروخدا برام دعا کنید دارم مهمترین قدم تو زندگیم برمیدارم که سرنوشتم میدونم کلا تعقیر خواهد کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول دبیرستان نصفه. ل کردم چقدر طول میکشه بنظرت دیپلم بگیرم

مدرسه عادی بخون حتما من بزرگسالان خوندم ولی نری اونجا هر چند فکر نکنم رات بدن

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

عآدی نمیشه ۳۲ سالمه فقط بزرگسال

آها فکر کردم میگی ۱۷ سالمه 

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

پارتنر من بعد یکی دو سال خاست دیپلم بگیرع گفتن برو بزرگسالان ثبت نام کن 

کلاسا و نیاز نیست بری فقط امتحانی خردادو بده دیپلمو میگیری

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

هر چی صلاحه موفق باشی

بستگی داره به مدرسه و زمان خواندنت و پاس کردن امتحانات و..بخون ادامه بده .منم دلم میخواست که ادمه ت ...

اره درست میگی الان دو روزه کتاب قدرت فکر و دارم میخونم روزی ۱۵ صفحه میخونم که یواش یواش عادت کنم به  کتاب خوندن اینستا و و از گوشیم پاک کردم که از فضای مجازی به کل دیگه دور باشم چون مانع هستن

اره درست میگی الان دو روزه کتاب قدرت فکر و دارم میخونم روزی ۱۵ صفحه میخونم که یواش یواش عادت کنم به ...

علاقه نداری به تحصیل ،

من به حدی علاقه  داشتم که  توی اینستام آموزش ترزیقات  و آموزش زبان انگلیسی و.... میخوندم . لذت میبردم .

اما خب   راه  من راه دیگه ای شد .  خدا نخواست   برم سمت تحصیل و موفقیت .

همش قسمته . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چجوری باید درسای یادگرفتنی مث ریاضی و زبان و برم سرکلاس ک

نیازی نی 

خرداد برو امتحان بدع اگر تجدید شدی میفتی شهریور 

بعد شهریور خودشون قبولت می‌کنن دبپلمو میگیری

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

علاقه نداری به تحصیل ،من به حدی علاقه داشتم که توی اینستام آموزش ترزیقات و آموزش زبان انگلیسی و.. ...

هم دارم هم ندارم نمیتونم بگم نه چون میدونم ذاتم گرایش به کتاب و درس داره ولی خب شیطنت و گوشی وسوسه میکنه دیگ بهرحال آدم باید بره دنبال علایقش با تمام موانع و سختی ها