خیلی علاقه دارم اما یه حس ترس و تنبلی میاد سراغم بعد ۱۷ سال میخوام دیپلم بگیرم بگید چجوری از کجا شروع کنم فقط میدونم باید با مدارکم برم آموزش پرورش کلاسارو بهم بگه ثبت نام کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اول دبیرستان نصفه. ل کردم چقدر طول میکشه بنظرت دیپلم بگیرم
مدرسه عادی بخون حتما من بزرگسالان خوندم ولی نری اونجا هر چند فکر نکنم رات بدن
اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین
اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین
بستگی داره به مدرسه و زمان خواندنت و پاس کردن امتحانات و..بخون ادامه بده .منم دلم میخواست که ادمه ت ...
اره درست میگی الان دو روزه کتاب قدرت فکر و دارم میخونم روزی ۱۵ صفحه میخونم که یواش یواش عادت کنم به کتاب خوندن اینستا و و از گوشیم پاک کردم که از فضای مجازی به کل دیگه دور باشم چون مانع هستن
علاقه نداری به تحصیل ،من به حدی علاقه داشتم که توی اینستام آموزش ترزیقات و آموزش زبان انگلیسی و.. ...
هم دارم هم ندارم نمیتونم بگم نه چون میدونم ذاتم گرایش به کتاب و درس داره ولی خب شیطنت و گوشی وسوسه میکنه دیگ بهرحال آدم باید بره دنبال علایقش با تمام موانع و سختی ها