2777
2789

امروزعصر بیمارستان بودم نوار قلبشم خوب بود 

ولی اونجا یه چیزی نیشم زد نمیدونم چی بود ازمایشو اینا گرفتن سرم زدن بهم گفتن که ازمایشت سالمه خدا روشکر 

ولی از ساعت ۸و اینا نی نیم هی تکون میخوره یکسره گاهی یه نیم ساعت آروم میشه باز شروع میکنه 

یکم نگرانم بنظرتون طبیعیه؟ دهانه رحمم تا دوسه روز پیش یه سانت باز بود 

راستی شکمم انقباض داره ولی دردم اصلا شدید نیست باز 

خوش بحالت تا آخر بارداریت رفتی من 35 هفته و یک روز بخاطر اینکه بند ناف 4  دور دوره  گردن جنین بود سزارین شدم 19 روز پیش. انقدر عذاب وجدان دارم همش میگم تقصیر منه حتما اینجوری شده شاید بد خوابیدم. کاش اینجور نمیشد بچم بیشتر می‌رسید تو شکمم بیشتر وزن می‌گرفت. با اینکه خداروشکر ریه هاش رسیده بود و نرفت تو دستگاه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم شیرم کم سیر نمیشه شیر خشک هم میدم. باز عذاب وجدان دارم میگم شاید از اول شیر خشک دادم و سینم تا روز دهم نگرفت شیرم کم شده. وای نمیدونم چم شده همش عذاب وجدان و غصه دارم از بعد زایمان 

الانم شیرم کم سیر نمیشه شیر خشک هم میدم. باز عذاب وجدان دارم میگم شاید از اول شیر خشک دادم و سینم تا ...

اینم حکمتی توش بوده خودتو سرزنش نکن خدارو شکر که سالمه امیدوارم منم دخترمو سالموسلامت بغل بگیرم

اینم حکمتی توش بوده خودتو سرزنش نکن خدارو شکر که سالمه امیدوارم منم دخترمو سالموسلامت بغل بگیرم

آخه بچه قبلیم هم 34 هفته به دنیا اومد. بعد شوهرم میگه تو نمیتونی بچه هات نگه داری خوب برسن وای نمیدونی چه حال بدیم همش میگم حتما اشتباه از منه

آخه بچه قبلیم هم 34 هفته به دنیا اومد. بعد شوهرم میگه تو نمیتونی بچه هات نگه داری خوب برسن وای نمیدو ...

وا چه حرفا مگه دست خودته عزیزم اصلا بهش فک نکن خودتو اذییت نکن الان سعی کن خوب بهش برسی