2777
2789
عنوان

تجربه من از آمپول لاغری ملیتاید

419 بازدید | 26 پست

سلام دوستان 

من از اینیستا و نت و کلی تحقیق آمپول لاغری ملیتاید گرفتم با خوشحالی فراوان که قراره وزن کم کنم 

قیمتش هم  یک ملیون و صد 

روز اول از کمترین دوز زدم اثر نداشت 

روز دوم هم از کمترین زدم یکم بی حال کرد 

روز سوم یکم دوز رو بیشتر کردم یا خدا 

داشتم میمردم 

قی و استفراغ و بد حالی و سردرد 😰

فرداش دوز رو کمتر کردم چون حیفم میومد یه ملیون داده بودم 😁گفتم بازم با دوز کم بزنم دیدم نه 

بی حالی شدید و حالت تهوع شدید 🤢🤮

فرداش دیگه انداختم سطل زباله 

از من به شما نصیحت 

یعنی خودمون کم بخوریم و یکم ورزش کنیم ها

صد شرف داره به همچین آشغال هوایی و من دیگه شروع کردم کم خوری البته ورزش رو شروع نکردم ولی به همین زودی شروع میکنم ایشالا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان یکی با همین عنوان تاپیک زده بود کلی کم کرده بود

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
من که مردم و زنده شدم تو چند روز

نمیدونم یادم نیست سرچ کنی گوگل تاریخو امروز بزنی میاره 

واقعا ریختی دور؟ نگه میداشتی میدادی به نیازمند😆 آخه چطوری دلت اومد

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

منم قدم ۱۶۰ وزنم ۶۰ خییییلی دلم میخواد بشم ۵۰ کیلو 

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.