2777
2789
عنوان

ریزش مژه و ابرو در شیمی‌درمانی

899 بازدید | 23 پست

بعدا مثل قبل درمیاد؟

توروخدا اگه خدای نکرده خودتون یا اطرافیانتون تجربه داشتید بگید

با آرزوی سلامتی برای همه از ته قلب شکسته‌م...

محبوبِ‌من! عاشق‌هانمی‌میرند! همین‌که‌عاشق‌می‌شوند،مرگ‌خودکشی‌می‌کند...     ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡

انشاالله بیمارتون لباس عافیت بپوشن بله در میاد

خودم بیمارم 

عین قبل؟ 

میشه بیشتر بگید برام؟

محبوبِ‌من! عاشق‌هانمی‌میرند! همین‌که‌عاشق‌می‌شوند،مرگ‌خودکشی‌می‌کند...     ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت شیمی درمانی میکنی؟

بله 

خودم بیمارم عین قبل؟ میشه بیشتر بگید برام؟

بلات به دور گلم

بله عین قبل شدن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
بله

عزیزم من اطرافم خیلی هارو دیدم شیمی درمانی کردن و بعد تز شیمی درمانی مثل قبل شدن حتی پیاز مو قوی تر شده اینو توی خیلی از افراد دیدم

امیدوارم خدا بهت سلامتی بده برات آیت الکرسی میخونم قشنگم❤️

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
بلات به دور گلمبله عین قبل شدن

بلا از همه دور ان‌شاءالله 

ممنون جواب دادید

عزیزم من اطرافم خیلی هارو دیدم شیمی درمانی کردن و بعد تز شیمی درمانی مثل قبل شدن حتی پیاز مو قوی تر ...

خدا خیرت بده 

ان‌شاءالله همیشه شاد و سالم باشی 

انشالله به زودی خوبِ خوب بشی❤️بله بازم مو و مژه رشد میکنه

ممنون جواب دادید 

میدونید چقدر طول میکشه مژه دربیاد؟

ممنون جواب دادید میدونید چقدر طول میکشه مژه دربیاد؟

رشد مجدد ابرو و مژه بعد از شیمی‌درمانی معمولاً کمی زمان‌بر است، اما به طور کلی:

⏱ زمان تقریبی رشد ابرو و مژه بعد از شیمی‌درمانی:

• ابروها: معمولاً بین ۴ تا ۸ هفته بعد از پایان شیمی‌درمانی شروع به رشد می‌کنند.
  • مژه‌ها: معمولاً کمی دیرتر از ابروها رشد می‌کنند، حدود ۶ تا ۱۲ هفته پس از پایان درمان.

البته این زمان‌بندی می‌تواند بسته به نوع داروهای شیمی‌درمانی، سلامت عمومی بدن و ژنتیک فرد، متفاوت باشد.

🧬 عوامل مؤثر بر رشد سریع‌تر:

1. تغذیه مناسب (سرشار از پروتئین، ویتامین B، آهن، زینک)
  2. استراحت کافی و کاهش استرس
  3. استفاده از روغن‌های طبیعی: مانند روغن کرچک یا روغن نارگیل (با مشورت پزشک)
  4. اجتناب از آرایش سنگین چشم و استفاده از مژه مصنوعی در اوایل دوره رشد

📝 نکته مهم:

برخی افراد ممکن است در ماه‌های اول رشد مجدد، متوجه شوند که مژه یا ابروها با بافت یا رنگ متفاوت‌تری نسبت به قبل رشد می‌کنند. این کاملاً طبیعی است و معمولاً با گذر زمان به حالت عادی برمی‌گردد.

عزیزدلم ی چیزی بگم 

من خاله همسرم

زندایی مادرم 

عروس عمو پدرم

همسایمون 

و مادرشوهر یکی از دوستامون 

سرطان سینه داشتن همه هم شیمی درمانی شدن و شکرخدا همه با انگیزه و انرژی دارن زندگی میکنن و حالشون خوب شده 

حتی یک هفته پیش عروس عموی پدرم رو دیدیم ماشالا موهاش پر و خوشگل بود حدودا ۵۰ سالست و یک سال و نیم پیش شیمی درمانی میشد

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
رشد مجدد ابرو و مژه بعد از شیمی‌درمانی معمولاً کمی زمان‌بر است، اما به طور کلی:⏱ زمان تقریبی رشد ابر ...

الهی خیر ببینی 

الهی دلت قرار بگیره

با اشک دارم تایپ میکنم و از ته دلم برات خیر میخوام

عزیزدلم ی چیزی بگم من خاله همسرمزندایی مادرم عروس عمو پدرمهمسایمون و مادرشوهر یکی از دوستامون سرطان ...

الحمدلله 

من راستش خیلی نگران ظاهر هستم علاوه بر چیزای دیگه 

خدا خیرت بده به حق صاحب این ماه