2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت شبی معتادا شدی

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 30 پست

راهکار بلد نیستم 

من خودم بخاطر بیماری داغونم خواهر 

ولی یه چیز بگم دختر طبقه پایین ۲۸ سالشه و مجرده 

قدش ریزه هست بعد وزنش مناسب بود یه دختر بغلی و تو دل برو و صدالبته زیبا و شیک پوش 

اونقدررررررررررر خودشو لاغر کرد و کرد و کرد الان چون ریزه هم بود باور کن راه میره شبیه یویو شده 

توهین نکردم ها ولی دیگه لاغری هم باید بهش بیاد که بیش از حدش نمیاد 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

عزیزم من معجون بوعلی رو شنیدم خیلی خوبه،و عوارضش از بقیه کمتره،تو گوگل سرچ کن«معجون بوعلی سینا برای چاقی نی نی سایت» نظراتو بخون،ااگه بتونی اصلشو گیر بیاری خوبه،فیکش تاثیری نداره

وپس ازمن کسی تکرار من نخواهدشد💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای استرس برید روانپزشک. یا مشاوره اما بعضی استرس‌ها با دارو توسط روانپزشک حل میشه بخصوص ک وسواس دا ...

فکر نمیکنم استرسم و وسواسم با مشاوره حل بشه 

واقعا خودمم اینو حس میکنم ک باید دارو بخورم 

چون تو یه تایم از روز یهو بی دلیل استرس بیخود میگیریم و فکرای منفی میاد تو سرم اذیتم میکنه یهو از شدت استرس کف دستام خیس میشه و پاهام یخ

فکر نمیکنم استرسم و وسواسم با مشاوره حل بشه واقعا خودمم اینو حس میکنم ک باید دارو بخورم چون تو یه تا ...

روانپزشک خوب با تجربه انتخاب کنید انشاالله درمان بشید

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
راهکار بلد نیستم من خودم بخاطر بیماری داغونم خواهر ولی یه چیز بگم دختر طبقه پایین ۲۸ سالشه و مجرده ق ...

بخدا من از خدامه چاق شم ده کیلو کم دارم نمیدونم چیکار کنم خیلی بدغذام گوشت قرمز تو خورش ب زور یه ذره میتونم بخورم مرغ فقط سینه 

به خودت برس چند کیلویی ؟ دیگه ادم واسه کادر بزرگش ک غصه نکیخوره

اون فضایی ک ایجاد میشه خودش باعث ناراحتیه و هرچی هم ک باشه بازم آدم ناراحت میشه...آدم دوراز جون همه برای غریبه ام ک باشه ناراحت میشه ...

و اینکه من اعصابم ضعیف بود و وسواس فکری داشتم و الان بیشتر بهم ریخته و بدتر شده بیشتر باعث اذیتم میشه

عوارض نداره؟اگ نداشته باشه امتحان میکنم

همینی که گفتمو سرچ کن بقیه گفتن

یکم معده درد میاره فکر کنم اونم برا اینه که معده داره جا باز میکنه

من یه تایمی خوردم ولی چون گرمه ممکنه جوش بزنی،بعدم مصرف بیشتر از یه قوطی یا نهایت ۲تاش اصلا خوب نیست،کبدو داغون میکنه،در کل عوارض که داره ،کلا همه پودرای چاقی و لاغری عوارض دارن،من خودم اصلا پیشنهاد نمیکنم ولی اگر روزی خواستی استفاده کنی،بین قرص مخمر و جیسینگ و گین آپ و چیزای دیگه این عوارضش کمتره( توصیه نمیکنم چون شنیدم خیلیا بخاطر همین مواد چاق کننده و لاغر کننده پوکی استخوان گرفتن،معده و کبدشون داغون شده،یا مثلا استخون پاشون سیاه شده و مجبور شدن قطعش کنن)کلا اگه خواستی استفاده کنی خیلی تحقیق کن بعد استفاده کن

همینی که گفتمو سرچ کن بقیه گفتنیکم معده درد میاره فکر کنم اونم برا اینه که معده داره جا باز میکنهمن ...

یعنی این پودر بوعلی از اون یکیا عوارضش کمتره؟

والا ادم یه طرف لاغری فشار میاره از ی طرف عوارض پودرهای چاقی 🥲

یعنی این پودر بوعلی از اون یکیا عوارضش کمتره؟والا ادم یه طرف لاغری فشار میاره از ی طرف عوارض پودرهای ...

پودر نیست،شیره ست،ترکیب ۳شیره و کنجد و جیسینگ و ایناست.

آره والا آدم میترسه،ببین یعنی انقدر عوارضشون زیاده و برگشت دارن که آدم درنهایت میگه گور باباش بذار لاغر بمونم ولی سالم باشم.تازه اونم اگه اصلش گیر بیاد،دختر خاله من خرید ولی فیک بود هیچ تاثیری نذاشت روش فقط جوشاش زیاد شد

اگر تصمیمت به خوردن بود و خریدی حتما بهم پیام بده یه نکاتیو بهت بگم درباره مصرفش و قطع کردنش

پودر نیست،شیره ست،ترکیب ۳شیره و کنجد و جیسینگ و ایناست.آره والا آدم میترسه،ببین یعنی انقدر عوارضشون ...

عزیزم درباره مصرفش تصمیمم قطعیه اگ جایی رو میشناسی ک اصل داره بگو و نکاتی هم ک باید بگی رو بگو

عزیزم درباره مصرفش تصمیمم قطعیه اگ جایی رو میشناسی ک اصل داره بگو و نکاتی هم ک باید بگی رو بگو

مطمئنی گلم؟ یوقت عوارضش برات بد نباشه(من چون وسواسیم اگه خدایی نکرده اتفاقی برات بیفته  مثلا معده درد و جوش و اینا...دیگه هی خودمو سرزنش میکنم🥲💔)

من از باسلام خریدم،خواستی بخری از غرفه دار حتما بپرس که خودشون تولیدی دارن یا از یه جای دیگه میخره؟ بهش تاکید کن اصل باشه وگرنه پولتو میخوای ازشون، تو قسمت نظرات حتما ببین کسایی که از اون غرفه خریدن راضین یا نه،ستاره ش چقدره،تعداد خریدش چقدره و اینا

مصرفشم که روش نوشته، قبل مصرف قشنگ قاطیش کن با یه قاشق، و نوشته یه قاشق قبل از ناهار و شام و اینا همراه آب بخوری(تو قسمت توضیحاتش هست)

برای قطع هم اصلا یهویی قطع نکن، مثلا هفته های آخر ،از هر روز بذارش یه روز در میون،بعد دو روز درمیون و الی آخر

بیشتر از ۲قوطی مصرف نکن کبدتو داغون میکنه( یکی تو سایت بخاطر کمالگراییش بیشتر خورده بود کبدش داغون شده بود) یکم شکم میاره که سعی کن اگه تونستی یکم تمرینات شکمی انجام بدی که کمتر باشه ، اگر نه هم که نگران نباش بعد از قطع غبغیی که بزرگ شده و شکمت تا حدود خیلی زیادی برطرف میشن، و اینکه در کل نسبت به بقیه مواد چاق کننده خوبه، مثلا برا من از ۴۰،۴۵ کیلو تا ۵۳ کیلو اینا رفتم و الان ۴۹ .۴۸موندم،یعنی حدود ۳،۴کیلوش میره بقیه ش میمونه

مطمئنی گلم؟ یوقت عوارضش برات بد نباشه(من چون وسواسیم اگه خدایی نکرده اتفاقی برات بیفته مثلا معده در ...

نه عزیزم نگران نباش چیزی نمیشه انشاالله 

از توضیحات کاملت ممنونم 

امیدوارم به خواسته هات برسی ک راهنماییم کردی خوش قلب🫶🏻