پریآسمان مدیر استارتر عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 450 عنوان دست دادن به نامحرم 157 بازدید | 24 پست من اکثرا پسر عمو و عمه و.. دست میدن نمیتونم دست ندم یجور بی احترامیه اگه دست ندی ولی من عذاب وجدان میگیرم 1404/04/19 | 00:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سبزه_بانمک عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 5224 اگه بدن خب باید توهم بدی دیگه....من دایی شوهرم اونروز دست داد منم مجبور شدم دادم قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم میتوان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
پریآسمان مدیر استارتر عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 450 عذاب وجدانه چی فکر تو باز کن یکم با دست دادن شروع میشه با بغل کردن ختم میشه اوندفعه یکی از پیرا فامیل در حین که سرم مو بوس کرد موهامو بو کشید قشنگ متوجه شدم اولش منظوری ندلشت
پریآسمان مدیر استارتر عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 450 اگه بدن خب باید توهم بدی دیگه....من دایی شوهرم اونروز دست داد منم مجبور شدم دادم دایی شوهر محرمه فک کنم
فسنجوووووون عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 12437 با دست دادن شروع میشه با بغل کردن ختم میشه اوندفعه یکی از پیرا فامیل در حین که سرم مو بوس کرد موها ... اون آدم مریض بودم ربطش نده به همه
فسنجوووووون عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 12437 با دست دادن شروع میشه با بغل کردن ختم میشه اوندفعه یکی از پیرا فامیل در حین که سرم مو بوس کرد موها ... بعدشم فکرت خیلی انحراف داره با دست شروع میشه به بغل ختم میشه واقعا اینطوری تربیت شدی ؟
پریآسمان مدیر استارتر عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 450 اون آدم مریض بودم ربطش نده به همه عزیزم تو بده فامیلا من مریضن همه
sss11 عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 2459 اونا از احترام بهت دست میدن تو عذاب وجدان میگیرتت؟ میخوای محلت نزارن تا عذاب وجدان نگیرتت؟ واقعا که وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن
پریآسمان مدیر استارتر عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 450 بعدشم فکرت خیلی انحراف داره با دست شروع میشه به بغل ختم میشه واقعا اینطوری تربیت شدی ؟ چطور تربیت شدم ؟اگه بدکاره بودم میومدم از عذاب وجدانم می گفتم
آقا_فندوق عضویت: 1402/04/23 تعداد پست: 471 به حرف این روشن فکران گوش نده اسی .اگه باهاشون راحتی که به شوخی بهشون بگو نامحرمین واینا ،یا چادری هستی با چادرت دست بده بهشون .هر کاری که حال دلت رو خوب میکنه رو انجام بده .نامحرم نامحرمه و فرقی نمیکنه پسردایی باشه یا هفت پشت غریبه 🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸
پریآسمان مدیر استارتر عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 450 اونا از احترام بهت دست میدن تو عذاب وجدان میگیرتت؟ میخوای محلت نزارن تا عذاب وجدان نگیرتت؟ واقعا که بعضی وقتا یه چی احساس می کنی که حالت بد میشه این برای همه نیست بعضی مردا من هر چی بگم قابل توصیف نیست
سبزه_بانمک عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 5224 دایی شوهر محرمه فک کنم عه واقعا؟ مت فک میکردم نامحرمه دست نمیدادم قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم میتوان از یاد برد☻️تعلیقی هستم