2777
2789

میگن پروتئین وی ساشه ایا پف پفی نمیکنن بدن خانومارو و فقط زودتر بدن رو عضله ای و خوش فرم میکنن

شما استفاده کردین واقعا درسته این قضیه یا نه مردونه میشه بدن؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

نمیخورم 

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سالهاست میخورم، به بچه هامم میدم. نترس تا امپول نزنی، پف پفی نمیشی.

برند کاله شما استفاده میکنی عزیزم؟

بعد واقعا بدنت سریع تر روی فرم اومد باهاش؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

نمیخورم

منم نمیخورم میترسم پف پفی بشم ولی میگن خوبه میخوام از این ماه مصرف کنم اگه واقعا مردونه نمیکنه

برند کاله شما استفاده میکنی عزیزم؟بعد واقعا بدنت سریع تر روی فرم اومد باهاش؟

نه کاله نمیخورم. نمیدونم اصلا ربطی به رو فرم اومدن داره یا نه. برای پر پروتیین شدن وعده غذایی استفاده میکنیم ما. گفتم به بچه ها هم میدم، مثلا پنکیک درست میکنم یه مقدارم پروتیین میریزم، یل جای شیرکاکایو، پروتیین شیک میدم.

نه کاله نمیخورم. نمیدونم اصلا ربطی به رو فرم اومدن داره یا نه. برای پر پروتیین شدن وعده غذایی استفاد ...

مرسی عزیزدلم🌺

بدنت عضله‌ای میشه..از اونجایی که گرونه نه مصرف نمیکنم من😂

یعنی مثل بدن مردا پف پفی میشه یا نه خوش فرم میشه فقط؟

این ساشه ای های کاله منظورمه اینا میگن پف پفی نمیکنه نمی‌دونم درسته یا نه 

یعنی مثل بدن مردا پف پفی میشه یا نه خوش فرم میشه فقط؟این ساشه ای های کاله منظورمه اینا میگن پف پفی ن ...

اها ایرانی منطورته..

ببین ربطی به بدن زنو مرد نداره..درصد چربی طبیعی بدن زنا بیشتره..باید بین درصد عضله و چربی تو بدن یه استانداردی باشه..واسه مردا باید کمتر باشه ولی شما فک کنم بیشتر..

اها ایرانی منطورته..ببین ربطی به بدن زنو مرد نداره..درصد چربی طبیعی بدن زنا بیشتره..باید بین درصد عض ...