2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج سنتی بود و پسره هم دوازده سال بزرگتره ازم رفتارهایی داره ک ب سنش نمیخوره بچگانه رفتار میکنه و ...

خودت چند سالته 

همسرت چند سالشه 

نمیشه حالا فعلا با هم کنار بیان

تو که نیاز نیست  فعلا جدا بشین عروسی که هنوز نگرفتین‌ !!

ممکنه بعدا پشیمون بشی خوب‌فکراتو کننن 

خیلی اذیتم میکنن و ازدواجمم بخاطر اذیتای اونا بود ک الان بدبخت شدم

الهی

نمیدونم شوهرت اگر بد نیست برو زندگی کن باهاش

اگر بده ولی به نظرم طلاق بگیر نخوای ابرو رو درست کنی بزنی چشم رو کور کنی

داداشت ازدواج نمیخواد بکنه

خودت سرمایه نداری جدا شی

خودت چند سالته همسرت چند سالشه نمیشه حالا فعلا با هم کنار بیانتو که نیاز نیست فعلا جدا بشین عروسی ک ...

من ۲۲اون ۳۵ نه همش عذاب میکشم دوبار نزدیک عروسی بودیم و هی پیشامد اومد و عروسیمون نشد و من همش خداروشکر میکرد همش طرف خانوادشه حتی وام ازدواج منو میخواست بده به خواهرش و دامادشون

الهینمیدونم شوهرت اگر بد نیست برو زندگی کن باهاشاگر بده ولی به نظرم طلاق بگیر نخوای ابرو رو درست کنی ...

از همین میترسم پیش مشاورم رفتم گفت دلت ب حال خودت بسوزه ن اون ادم ت الان یه دختری فردا اگه ازدواج کردی دیگه شرایط فرق داره و برگشتم سخته

داداشم میگه دادگاه قبول نمیکنه هیچکسم نیس حمایتت کنه از بچگی اذیتم میکنن واقعا خانواده بد داشتن خیلی ...

اگه مهریه ات ببحشی راحت تره، نمیدونم بنظرم سفت وایسا ، اگه میدونی راضی نمیشن به طلاقت، یکاری کن شوهرت خسته شه طلاقت بده، دیگه جلوش کوتاه نیا، هرچی میگه برعکسش بکن تا اون خسته شه بگه طلاق

از همین میترسم پیش مشاورم رفتم گفت دلت ب حال خودت بسوزه ن اون ادم ت الان یه دختری فردا اگه ازدواج کر ...

اره حرف بفیه رو گوش نکن همه برای خودشون زندگی میکنن اون کاری که بهتره رو انجام بده

اگه با کسی احساس راحتی نمی‌کنی یا مشکلات حل نشدنیه، طلاق در دوران عقد هم قابل قبول میشه. دلیل موجه نداشته باشی، باید خودت ببینی راحتی‌ات کجا بیشتره. در هر صورت، هیچ‌کس به جز خودت نمی‌تونه تصمیم بگیره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

من ۲۲اون ۳۵ نه همش عذاب میکشم دوبار نزدیک عروسی بودیم و هی پیشامد اومد و عروسیمون نشد و من همش خدارو ...

خب  پس  حتما مهریت بگیر حتی شده ۵ تا سکهه 

فکرشو نکن مهریه و نفقه میبخشم زودتر طلاقم بدهه 

من خودم مهریم بخشیدم پشیمونم...

داداشم میگه دادگاه قبول نمیکنه هیچکسم نیس حمایتت کنه از بچگی اذیتم میکنن واقعا خانواده بد داشتن خیلی ...

نمی‌خواهد درخواست طلاق بدی

مهریه و نفقه و.. بزار اجرا سختش میشه آخر به طلاق توافقی راضی میشه  

من  تا مهریه گذاشتم اجرا به طلاق راضی شد من مهریم بخشیدم اونم حق طلاق به من داد 

چون تا مرد راضی نباشه طلاق نمیدن الکی باید بری شورا  و دادگاه و... 

مهریه و نفقت بزار اجرا خودش سختش میشه 

اگه مهریه ات ببحشی راحت تره، نمیدونم بنظرم سفت وایسا ، اگه میدونی راضی نمیشن به طلاقت، یکاری کن شوهر ...

خسته نمیشه دیگه یه شرایطی براش پیش اومده هیچکس بهش زن نمیده پس مجبوره کنار بیاد با همه چی

نمی‌خواهد درخواست طلاق بدیمهریه و نفقه و.. بزار اجرا سختش میشه آخر به طلاق توافقی راضی میشه من تا ...

میگن اگه راضی بشه بده سالی یکی میده و تو رو هم طلاق نمیده تا همونجا بپوسی

اگه با کسی احساس راحتی نمی‌کنی یا مشکلات حل نشدنیه، طلاق در دوران عقد هم قابل قبول میشه. دلیل موجه ن ...

داداشم نمیدونم راس میگن یا نه ولی میگن این دلایل موجه نیس برای دادگاه و نمیزاره طلاق بگیرین