2777
2789
عنوان

نظرتون راجب خواستگار شهر دور چیه

87 بازدید | 11 پست

خواهرم یک بار سابقه ازدواج داشته و از طریق دوستش با ی آقایی از شهر دیگه آشنا شده و قرار بیان برای خواستگاری اما از همه نظر خانواده ها با هم فرق دارن 

سر همین موضوع خواهرم میگه رد کنم بره ولی معلومه پسره رو دوست داره اما خیلی ب چیزهای ظاهری اهمیت میده مثلا اینکه الان بیان خواستگاری ما شهرستان هستیم و اونا باید ۵۰۰ کیلومتر بیان اینجا شب کجا بمونن 😐اگه بخوان برگردن هم خیلی راهه شهرستان ما هم هتل نیست 

یا میگه بریم شهر اونا(داییم اونجا زندگی میکنه)خواستگاری بندازیم خونه اونا اما خانوادم قبول نمی کنن کلی بگم از لحاظ مالی و اجتماعی  خانواده ها خیلی فرق دارن 

شما بودین چیکار میکردین واقعا موندیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر شما فقط بر اساس ظاهر پسندیده طبق متنی که تایپ کردید و جالبه میگید جدا شدن پس باید خیلی با دقت بیشتر راه بره بنظرم فقط صرف دوری نمیشه زد کرد 

اختلاف سطح خانواده ها خیلی مهمتر از دوری 

دقیقا نظر خانوادم هم همینه

منم همیشه اینجا سعی میکنم بدون دخالت احساس نظر بدم انگار خواهر خودم یا عضویی از خانواده ام 

پس با خواهرت با آرامش حرف بزنید ببرید پیش تراپیست چون اشتباه دوم زخمش خیلی عمیق تر 

به امید کلی حال خوب برای شما و خانواده محترم

از لحاظ فرهنگی و اجتماعی مناسب هم بودین

ببین فرهنگی یکم خانواده من مذهبی بودن 

و اجتماعی خانواده همسرم بیشتر حرف درمیاوردن و اینها

نه راستش کاملا چفت هم نبودیم ولی خب مادوتا همو میخواستیم و سختی هاشم کشیدیم…