2777
2789

فقط اینستاش رو دیدم و چندتا از دوستام که پیشش عمل کردن کارش خوبه ولی اونطوری که من میخوام نیست میترسم زیادی بگردم کلا از بیخ پشیمون بشم  البته زیادم یگیری نکردم ولی دلمم با این دکترم نیست میخوام این هفته حضوری برم ببینم از نزدیک دلم میخواست میومدم تهران عمل کنم ولی نمیشه واقعاا از یه طرفم میخوام زودتر عمل کنم تا قبل شروع دانشگام نمیدونم چیکارکنم گیجم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور 

دکتری که انتخاب کرده بودم دکتر خاله تم بوده خاله ام خیلی راضیه و مامانم از بینی اش تعریف میکنه اون یکی خالم میگه گند زده 

مریضاش راضی آن 

ولی من میترسم بینی ام خراب کنه 

دکتر بهتر هم هست ولی هم هزینه اش خیلی بیشتره حدود ۵۰  درصد گران‌تر و هم وقتشون پره 

منم گیجم ..

میترسم بینی تم اون چیزی که میخوام نشه 

به خصوص که گوشتی است و اصلا شبیه بینی من تو پیجش‌ نیست

این یعنی یا این بینی ها رو خراب میکنه یا واقعا عمل نکرده ....

دیوونه شدم ...

فقط 44 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

منم همینطور دکتری که انتخاب کرده بودم دکتر خاله تم بوده خاله ام خیلی راضیه و مامانم از بینی اش تعریف ...

وای وای چقدر شبیهه ممن منم بینیم گوشتیه این دکتر کارای استخونیش خوبه ولی گوشتی تابحال ندیدم عمل کنه از یه طرفم مامانم همش میگه پیش این عمل کن فلانی عمل کرد خوب شده ولی من واقعا اون چیزی که میخوام نیستش دارم روانی میشم واقعا

وای وای چقدر شبیهه ممن منم بینیم گوشتیه این دکتر کارای استخونیش خوبه ولی گوشتی تابحال ندیدم عمل کنه ...

ببین یه واقعیت وجود دارد اونم اینکه بینی های استخوانی قشنگ نیشن نه گوشتی 

واسه همین دکترا همیشه از استخوانی عکس میزارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چندسالته گلم

۱۸

انقدر بقیه میگن برو دماغت رو عمل کن خیلی تغییر میکنی 

انگار دماغم واسه بقیه مزاحمت داره 😂😂

آخه دکترای دیگه خیلی بیشتر میگیرن ولی باز اونا هم فقط بینی های استخوانی رو میزارن 

نمیدونم واقعا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۸انقدر بقیه میگن برو دماغت رو عمل کن خیلی تغییر میکنی انگار دماغم واسه بقیه مزاحمت داره 😂😂آخه دکت ...

زوده عجله نکن من چون همینطوری سنم بالا داره میره برای همین میخوام سریع تر کلکش رو بکنم ولی تو یک سال هم شده صبر کن بنظرم البته من نظر خودمو دادم قصد دخالت نداشتم