2777
2789
عنوان

به راهنماییتون نیاز دارم ممنون میشم‌بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفیق نشو بگو‌منتظر بمونه شرایطش جور شد بیاد بگیردت

شرایطش مهم نیس واسم

پاک باشه و دوسم داشته باشه کااافیه

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

زوده براتواقعا نمیخوام نظرت و برگردونم وولی مردا همه اولش خودشونو میکشن برلت

فک نمیکنم این اینجوری باشه

بهتره یه مدت هنو اینجوری بمونه ببینم تغییر میکنه یا نه وارد رابطه نمیشم فعلا

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

فک نمیکنم این اینجوری باشهبهتره یه مدت هنو اینجوری بمونه ببینم تغییر میکنه یا نه وارد رابطه نمیشم فع ...

بنظر میاد تصمیمتو گرفتی خودت میدونی 

ولی خیلیا اینجا بهت گوشزد کردن الان وقتش نیست 

بنظر میاد تصمیمتو گرفتی خودت میدونی ولی خیلیا اینجا بهت گوشزد کردن الان وقتش نیست

نمیدونم واقعا

فردا با مشاور حرف میزنم بیینم اون چی میگه

خیلی ممنون بابت راهنماییتون♥️🙃

شرایطش مهم نیس واسمپاک باشه و دوسم داشته باشه کااافیه

عزیزم فشار عصبی باعث میشه مردا ب سمت خیلی چیزا برن. هوا نمیخوای بخوری بعد ازدواج ک. الان سنت کمه فکر میکنی عشق کافیه ولی فقر خودش ایمانو‌میبره 

عزیزم فشار عصبی باعث میشه مردا ب سمت خیلی چیزا برن. هوا نمیخوای بخوری بعد ازدواج ک. الان سنت کمه فکر ...

نه من خوشم‌نمیاد فشار مالی بذارم روش 

چه این چه یکی دیگ وضع مالی ملاکم نیست

نه من خوشم‌نمیاد فشار مالی بذارم روش چه این چه یکی دیگ وضع مالی ملاکم نیست

وضع اقتصاد خرابه چ‌بخوای چ‌ نخوای نگفتم تو‌بهش فشار وارد کنی. خواسته ناخواسته مردا زیر فشار و قرض هستن 

وضع اقتصاد خرابه چ‌بخوای چ‌ نخوای نگفتم تو‌بهش فشار وارد کنی. خواسته ناخواسته مردا زیر فشار و قرض هس ...

مهم نیس

من مطمئنم‌خودم فردی میشم‌ک نیازی به پول همسر پیدا نمیکنم عمرااااا برا‌همین ملاکم نیس

فک نمیکنم این اینجوری باشهبهتره یه مدت هنو اینجوری بمونه ببینم تغییر میکنه یا نه وارد رابطه نمیشم فع ...

عزیزم تو دل ماجرا نبودی ک بدونی 

مایی که بودیم میدونیم داستان چیه

ببین منم اول همینو میگفتم ولی یکسال که بگذره خیلی چیزا برات روشن میشه ک بدونی فقط دوست داشتن کافی نی ...

فک نمیکنم عقیدم تغییر کنه خیلی دوست داشتن برام مهمه