2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوش نه ولی دریا که میریم همیشه تا شکمم میزم تو اب و واقعا اساس میکنم احساس های بد و منفیمو میبره

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊

مگه به سرچ تو گوگل باید تا این حد اعتماد کنی ؟پس عقل خودت چی؟

یه چیزی هست لابد تاثیرگذاره که اینقدر راجبهش گفتن و نتیجه گرفتن من در کل ادمیم که به هیچی اعتقاد ندارم جز خدا اینا رو فقط برای دلخوشی میگم 

شاید یه درصد واقعی بود حالم واقعا بده چند مدتیه کلی انرژی منفی دارم همش دلشوره و ترس و همیشه هم بعدش زبونم لال یه اتفاقی افتاده 

💔 .🖤

شایدم ..کلی استرس و اظطراب داشتم و حال روحیم خرابه حالا که خونه پیدا کردم میخوام جا به جا شم کلی افک ...

آها 

پس جابه جایی داری 

ببین هر تغییر بزرگی به هر حال با خودش کلی نگرانی داره، ولی مطمئن باش همینکه به خونه جدید عادت کنی این حس و حال از بین میره