2777
2789

اونجا نظرمو نوشتم، خیلیی زحمت کشیدم واسه نوشتنش😅

چون گفتم شاید دیده نشه و نظر شمارم بدونم 

اینجا هم میخوام بذارمش 

نظرتونو بگید

نکته بگم با توجه ب همه صحبتات ب عنوان یک دختری ک خواستگارمو ک ایران هم نبود بخاطر اینکه گفت همه چی تو زندگی مشترکه و توقع دارم از همون اول بری سرکار رد کردم

و تا صفحه ۱۴ پا ب پات حرص خوردم

ولی یه نکته!

تو صحبتات چند تا چیز گفتی

یک اینکه تو کار خونه کمکت میکنه حالا اینکه تمام وظایف تقسیم میشه دقیق نگفتی

گفتی کرایه خونه میده

خورد و خوراک میده

پس بیشتر وظایفو داره انجام میده

از نظر من خانمی ک میره سرکار و خسته میشه و تمام و کمال نمیتونه خانه دار باشه و تمام وظایفی ک خانمی ک بیکاره انجام میده ، انجام بده پس اون تایمی ک نیست و ب زندگی نمیرسه حداقل اگه فقط خرج خودشو بده جبران میکنه اون تایمی ک نیست رو.

من خودم دختریم ک بشدت دلم مرد حمایتگر میخواد با اینکه شاغلم و پدرم هیچ خرجی برام نمیکنه . ولی همینکه خرجای اصلی زندگی با همسر آیندم باشه و من فقط پول واسع خودم خرج کنم هم برام لذت بخشه . یا بیرون یا رستوران میریم نگه دنگی ک خیلی بده .

خیلی مردا از جمله خواستگار من میگفت همممهه چی یعنی حتی خورد و خوراک . ک من قبول نکردم.

پس شما چند قدم از خیلی خانمای شاغل جلویی

ولی اینو قبول دارم ک گاهی انتظار داریم هدیه بخرن ک میگی گاهی میخره.

خیلی خانمای شاغل متاهل دیدم ک تو هممه چی مشترکن ، قسط خونه ، خرید ، خرج سفر و...

من خیلیی تعجب میکنم میگم چجوری کنار میان من اصلا قبول نمیکنم!

ولی اگه بگه حقوقت واسه خودت خرج کن ، من خرجای اصلی خونه و خورد و خوراک میدم و کارای خونم کمک میکنم خب دیگه کاملا منطقیه گلم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من حقوقم نصفش ت. زندگیه. درواقع خرج بچه با منه. منتها من قبل عقد قبول کردم . ولی اشتباه بزرگی کردم چون اصن شوهرم لیاقت نداره

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

هر چه قد ر هم‌که مر د کمک کنه با ز فشار ر‌وانی کا ر بیرون همراه با خونه رو ز ن زیاده 

ا ین از این جهت می گم که مر د هر چه قدر هم کمک کنه خو نه کلی جزییات د اره که مر د ها سر در نمیا رن و تهش به عهد ه زن هست تا زه بچه هم که با شه هیچی 

دایی کوچیک و زنش هر دو اموزش پرورشین

خرجا همه چی نصف نصف

خونه نصف نصف سند خورده

ماشین 

و یه سری چیزا توافقی شده

مثلا خرج دانشگاه بچه و بزرگ و شهریه بامامان

خرج مدرسه و تحصیل بچه کوچیک با بابا(مدرسه غیر انتفاعی مقطع دبیرستان)

همه چی بین این زن و شوهر مشترکه

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

واقعا یکسری زندگی ها که معمولا ازدواج دوم هستند رو درک نمیکنم . برای هرچیزی حساب و کتاب میکنند همه خرج ها برابره حتی قسط ماشین و خرید حبوبات و...

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

دایی کوچیک و زنش هر دو اموزش پرورشینخرجا همه چی نصف نصفخونه نصف نصف سند خوردهماشین و یه سری چیزا توا ...

اینکه همه چی مشترک باشه یه حس بد معامله بهم دست میده ب شخصه

ولی اگه بگه پولت برای خودت خرج کن ، منم قسطا و کرایه و خورد و خوراک میدم واقعا قبول میکنم و منطقیه

واقعا یکسری زندگی ها که معمولا ازدواج دوم هستند رو درک نمیکنم . برای هرچیزی حساب و کتاب میکنند همه خ ...

دقیقا

مخصوصا تو فرهنگ ما نمیشه

ولی اون خانم گفت خورد و خوراک و کرایه شوهرش میده

منم برای خودم خرج میکنم چرا شوهرم برام خرج نمیکنه

خب همین کرایه خونه و خورد خوراگ میدونی چقدررر میشه؟ حداقل ماهی ۱۵

بزارشببخشید اسی بچه ها اسلامشهر مترو داره؟ از مترو ری چجوری برم دانشگاه واوان؟ 😂😂😭😭😭

نه خودش مترو نداره 

اگه می خوای با مترو بری باید مترو آزادگان بری از اونجا به واوان اتوبوس داره و سر خیابون دانشگاه هم ایستگاه داره اتوبوسش ( بگی ایستگاه دانشگاه فرهنگیان طرف پیاده میکنه)

جز پناه تو در پی چیز دیگری باشم ؟؟!!!!!                      لینک چالش حرف ناشناس 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/845725