2777
2789

سلام سلام

تو یه تاپیکی بحث شیرینی به کادر درمان بود یاد یه خاطره افتادم

ما برای کاراموزی بخش بودیم

یه اقایی که به تازگی پدر شده بودن با یه جعبه بزرگ از شیرینی های قشنگ وارد بخش شد و در جعبه باز کرد

به همه تعارف شد از خدمات و کادر و نگهبان

به جز چهار تا دانشجو که یه گوشه ایستاده بودن منم اط ا ن چهار تا بودم 

خواستم از اینجا بگم قدم نو رسیده مبارک ولی ما هم شیرینی میخواستیم 😔😂 

موقع پخش شیرینی دانشجو هارو از یاد نبرید 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

ای بابا چه بی رحم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

تقصیر خودته نباید به گوشه میموندی باید دل جمعیت رو مشکافتی و شیرینی بر میداشتی,فاز باکلاس نگیر دوباره 😂🌷❤️😘

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا چه بی رحم

نمیدونم میشه گفت بی رحمی یا ن 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
تقصیر خودته نباید به گوشه میموندی باید دل جمعیت رو مشکافتی و شیرینی بر میداشتی,فاز باکلاس نگیر دوبار ...

اخه پدر دونه دونه تعارف میکرد 

نمیشد کاری کرد😂

کارتون تو بیمارستان چی بود

من کاراموز

اخه پدر دونه دونه تعارف میکرد نمیشد کاری کرد😂

من بودم میرفتم استقبال شیرینی ها منتظر نمی ماندم

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

من بودم میرفتم استقبال شیرینی ها منتظر نمی ماندم

دفعه بعدی

حالا بازم اینکارو اون پدر بچه کرد، بعضی وقتها این حرکت را کادر درمان میزنند و به دانشجو اصلا تعارف نمیکنند، اصلا جوری رفتار میکنند که انگار دانشجو نیست!! یه بار یه پرسنل به ما گفت دانشجو حق خوردن میوه و شیرینی نداره!!! اونروز تولد یه امامها بود و یکی از پزشکها گرفته بود، پرسنل دیگه تعجب کرده بود، اون یکی همین چهارچشمی بالای میوه و شیرینی ها وایساده بود و داشت حرص میخورد چرا همکارش به حرفش ایراد میگیره.

کاش اینجا بود میکفتم ادم گشنه میتونه در قالب هر شغلی دربیاد و شما همون ادم گشنه و گدای دنیای واقعی هستید که حتی از نذری که دیگران داشتند حرص میخوری!!! کاش ادم به هرجا برسه شکمش سیر باشه

دفعه بعدی

به امید آن روز

زرنگ باش دختر اگه دو قدم میرفتی سمت جعبه شیرینی الان رو دلت نمونده بود،

البته منم همینم وقتی تو این موقعیت قرار میگیرم دوتا چشم دارم نگاه میکنم که چطور خوراکی ها از جلوم رد میشن و دست من کوتاه😭

آخی عزیزم 🌹

اتفاقا من هم یه تجربه مشابه دارم

بیمارستان بودم پسرم دنیا آمده بود داشتم شیر میدادم 

همراه یکی از خانم ها که زایمان کرده بود به همه اتاق

گز تعارف کرد به عنوان شیرینی نوه اش

من دستم بند بود و نوزاد بغلم بود نتونستم بر دارم تشکر کردم

ولی فکر می کردم ایشون یه دونه برام می‌ذاره رو میز کنار

اون بنده خدا رد شد و رفت و من چشمم دنبال گز موند

بااینکه سر کوچه مون سوغات فروشی بود و ما خیلی گز می‌خوردیم ولی چشمم هنوز دنبال اون گز هست بعد از ده سال 

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!
حالا بازم اینکارو اون پدر بچه کرد، بعضی وقتها این حرکت را کادر درمان میزنند و به دانشجو اصلا تعارف ن ...

اره این اتفاق خیلی رایجه 

چون دانشجو حق ورود به رست کادر نداره

به هر حال چیزی هم بهش تعارف نمیشه از طرف کادر

حتی اگه کادر بخواد هم‌استاد ایراد میگیره من خیلی کم دیدم کادر با دانشجو اوکی باشه 

نمیتونم تصور کنم که اون آدم چی تو مغزش گذشته که تعارفتون نکردخ

نمیدونم چون به همه تعارف کرد