2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چه حسی داره

426 بازدید | 73 پست

کسایی که خوشگل هستید بگید.لطفا از زدن جملات کلیشه ای مثل هر کسی زیباست و... بپرهیزید

مثلا کسایی منظورمه که چهرشون ایراد خاصی نداره و ازشون تعریف میشه

مثلا من تاحالا کسی ازم تعریف نکرده و صورتم ایرادایی داره...

کسایی که خوشگل هستید چه حسی دارید؟ قبول دارید زیبارویان همیشه شانس بیشتری دارن؟همه جا بهشون توجه و احترام بیشتری گذاشته میشه و این خودش فرصته‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیستمنمیدونم واقعا چه حسی داره

بعضی وقتا انقدر حسرت میخورم.از جمله چیزایی هست که میخوام تجربه کنم...چندوقته اعتماد بنفسم داغون شده بیشتز تو فکر اینچیزام 😫🤦🏻‍♀️

حس خوبی دارم ولی بعضی اوقات کسایی که حتی نمیشناسمشون تواولین برخوردخیلی بدرفتارمیکنن وانگارپدرکشتگی دارن وتایه روزفکرم درگیررفتارشونه

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
بعضی وقتا انقدر حسرت میخورم.از جمله چیزایی هست که میخوام تجربه کنم...چندوقته اعتماد بنفسم داغون شده ...

دوست داری عکس خودتوبزاری ببینیم بعدپاکش کنی؟؟؟ 

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛