2777
2789

به این حالت میگن شادن فرویید یا لذت سمی. برای همه پیش اومده کسی که بگه نه دروغ گفته.. من این احساس رو اکثرا داشتم و بخاطرش عذاب وجدان میگرفتم الان که فهمیدم اسمش چیه تحقیق کردم و نوشته بود که اکثرا ذاتیه. مثلا وقتی تو امتحانی رو خراب کنی و دوستتم همین شکلی باشه 80 درصد اروم میشی.. ولی اگه دوستت ازت سرتر باشه ناراحت. دلم نمیخواد این حسو داشته باشم ولی نمیدونم چجوری رفعش کنم :)

با افراد انرژی منفی میل برخورد ندارم،ریپ نزنید. [یک عدد انسان خوش‌بین و محصل هستم.تاپیکای کتابی تگم کنید🧚🏻‍♀️📖]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکی تو بچگی خیلی اذیتم کرد خیلی

الان بچش مشکل داره در حدیکه هر روز ارزوی مرگ میکنه اینقد تو اذیته همون ادم...

نمیگم خوشحالم و ذوق میکنم

ولی ناراحت نیستم 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

خوشم نمیاد از این حس.بنظرم میشه کنترلش کرد

خیلی کم کنترل میشه. انگار درون ادما یه شیطان بدذات هست درون همه.

با افراد انرژی منفی میل برخورد ندارم،ریپ نزنید. [یک عدد انسان خوش‌بین و محصل هستم.تاپیکای کتابی تگم کنید🧚🏻‍♀️📖]

خیلی کم کنترل میشه. انگار درون ادما یه شیطان بدذات هست درون همه.

مگه اینکه همش تمرین و تکرار کنیم که برا همه خوب بخوایم

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

مگه اینکه همش تمرین و تکرار کنیم که برا همه خوب بخوایم

این حس فک کنم تو خون همه ایرانیا هست. از بس که میخوان ادمای بالا رفته رو پایین بکشن

درون همه انسان ها هم نیروی شر هست هم خوبی 

همه ادما تا حدودی گرایش به خشونت و قدرت نمایی در مقابل ضعیف تر از خودشون دارن حتی اگر هرگز بروزش ندن در مقابلش از کمک کردن و حمایت کردن یه موجود زنده دیگ چه انسان باشه چه حیوان احساس خیلی خوبی میگیره. 

این دو نیرو باید کنترلشون کرد وگرنه اگر اون شر بخواد غلبه کنه میشه بیماری روانی