مثلا بهتون بگن زشت یا کسی قیافه میگیره که قیافه داشته باشه
یا کلا هرچی که اعتماد به نفس تون رو پایین بیاره!!
بنظرتون اونا راست میگفتن؟
من آدم ها رو از دست نمیدم آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اضافه وزن داشتم اما بشدت صورت زیبایی داشتم وچاق بنظر نمیومدم میگفت تو چاقی زشتی درحالی ک ب زیبایی من وایشون میشه نمره ۱۰۰و نهااااایت نهااایت ۱۰داد حتی از کل خانوادش
سعی کن رفت و آمد رو با اینجور آدما کم کنی یا کلا قطع کنی آدمهای سمی رو پاک کن از توی زندگیت هم اعصاب خودت راحت تر میشه هم چشمو نظر ازت دور میشه
من آدم ها رو از دست نمیدم آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام
اضافه وزن داشتم اما بشدت صورت زیبایی داشتم وچاق بنظر نمیومدم میگفت تو چاقی زشتی درحالی ک ب زیبایی م ...
چقدرررر بددددددد
چطور دلش اومد
🙁🙁🙁تپل ها که خیلی گوگولی هستن
هنوز باهاش زندگی میکنی یا جدا شدی😔😔 من جای تو بودم دلمصاف نمیشد به هیچ وج
شوهرم خواست بره باهاش دعوا کنه نذاشتم گفتم ولش کن بارداره من که مثل اون نیستم
آفرین کار خوبی کردی😘😘
🌹 مسئلهى فلسطین، مسئلهى اوّل دنیاى اسلام است. ما یقین داریم با ادامهی مبارزات مردم مسلمان فلسطین و حمایت جهان اسلام، فلسطین به فضل الهی آزاد میشود و بیتالمقدس و مسجدالاقصی و سایر نقاط آن سرزمین اسلامی به آغوش جهان اسلام باز میگردد؛ انشاالله. 🌹از سخنان مقام معظم رهبری حفظه الله تعالی🌹