2777
2789
عنوان

تاحالا کسی اعتماد به نفس تون رو آورده پایین ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 53 پست
اونکه مشخصه حسادت کرده

اره احمق تازه گفت پسرتو گذاشتی اینجا نمیدونستم رفتی آرایشگاه  اگه میرفتی دکتر اینقدر حرص نمیخوردم...گفتم یعنی تو حاضری من برم بیمارستان تا ارایشگاه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه غم انگیز 😞😞چطور شوهرت تونست دلت رو بشکنه

اضافه وزن داشتم اما بشدت صورت زیبایی داشتم وچاق بنظر نمیومدم میگفت تو چاقی زشتی  درحالی ک ب زیبایی من وایشون میشه نمره ۱۰۰و نهااااایت نهااایت ۱۰داد حتی از کل خانوادش 

اره احمق تازه گفت پسرتو گذاشتی اینجا نمیدونستم رفتی آرایشگاه اگه میرفتی دکتر اینقدر حرص نمیخوردم... ...

عجب

چقدر بی شخصیت 

به دل نگیر ،  اون از روی حسادت گفته 

سعی کن رفت و آمد رو با اینجور آدما کم کنی یا کلا قطع کنی آدم‌های سمی رو پاک کن از توی زندگیت هم اعصاب خودت راحت تر میشه هم چشم‌و نظر ازت دور میشه

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام

اضافه وزن داشتم اما بشدت صورت زیبایی داشتم وچاق بنظر نمیومدم میگفت تو چاقی زشتی درحالی ک ب زیبایی م ...

چقدرررر بددددددد 

چطور دلش اومد 

🙁🙁🙁تپل ها که خیلی گوگولی هستن 

هنوز باهاش زندگی میکنی یا جدا  شدی😔😔  من جای تو بودم دلم‌صاف نمیشد به هیچ وج

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام

عجبچقدر بی شخصیت به دل نگیر ، اون از روی حسادت گفته سعی کن رفت و آمد رو با اینجور آدما کم کنی یا کل ...

شوهرم‌ خواست بره باهاش دعوا کنه نذاشتم گفتم ولش کن بارداره من که مثل اون نیستم

شوهرم‌ خواست بره باهاش دعوا کنه نذاشتم گفتم ولش کن بارداره من که مثل اون نیستم

آفرین کار خوبی کردی😘😘

آره خیلی

ولی من بعدش خودم شدم :)

اصلنم راست نمیگفتن فقط خودشون نمی پسندیدن اعتقاد داشتن هیچکس نمیپسنده

🌹 مسئله‌ى فلسطین، مسئله‌ى اوّل دنیاى اسلام است. ما یقین داریم با ادامه‌ی مبارزات مردم مسلمان فلسطین و حمایت جهان اسلام، فلسطین به فضل الهی آزاد می‌شود و بیت‌المقدس و مسجدالاقصی و سایر نقاط آن سرزمین اسلامی به آغوش جهان اسلام باز می‌گردد؛ ان‌شاالله. 🌹از سخنان مقام معظم رهبری حفظه الله تعالی🌹