2777
2789

من چند وقته فهمیدم شوهرم یه اپارتمان داره یعنی با باباش شرکی ساختن اصلا من متوجه نشدم ۱۲ طبقه ۶ طبقه برا شوهرمه اصلا نمیدونستم 

الان فهمیدم فهمدیم ماهی فلان قدر فقط اجاره میگیره که قسطای یاختمون میده بقیه هم برا خودش ۲ تا زنجیر طلا خرید جدیدا یقه پیراهنشو باز میکنه زنجیره شو میده بیرون خیلی مغرور هم شده 

برا من طلا نمیخره اصلا زنجیر ها رو که خرید اورد خونه گفت بدله من چقدر حرص خوردم گفتم نزار زشته بدل چیه مردم میفهمن 

نگو طلا بود بهش گفتم برا من طلا بخر‌گفت پول ندارم گفتم چرا برا خودت ااری گفت اولویتم خودمم هر موقع داشتم برات میخرم 

بعد الان گفتم یه خونه رو به نامم کن گفت زن های الان پول ببینن هار میشن معذرت میهوام گفت خودتو دار بزنی خونه که هیچ ۱ متر هم به نامت نمیزنم 

خیلی بهم بر خورد الان قهرم باهاش بگین چی بگم بهش الان خونه هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نگو اصلا دیگه اسم آپارتمان نیار با خوبی و زبون خوش و محبت خامش کن بذار خودش با خواست خودش بده بهت

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

شوخی میکنی 😳😳😳😳😳واااااااسی مهریت اجرا بزار

مگه ب همین راحتیه ک میگین مهریتو بزار اجرا 

مردا خیلی کثافتن دیگه چیکار میشه کرد 

نمیشه ک زندگیو ب خودمون تلخ کنیم 

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀