2777
2789

ما ۴ سال هست ازدواج کردیم امسال خدا لایق دونست و ما پدرو مادر شدیم ولی توی این ۴ سال شرایطمون اصلا خوب نبود از شرایط روحی وخیم بگیر تا مالی داغون شوهرم خیلی تلاش میکنه ولی دقیقا انگار از روزی که من وارد زندگیش شدم همه چیمون بسته شده و دست به طلا بزنه خاک میشه به هر راهی بره بن بست میشه شرایط روحیش اونقدر خراب بود که پارسال دست به خودکشی زد با قرص برنج ولی نمیدونم چطور واقعا جای معجزه برام داره هیچ اتفاقی نیفتاد و خدا بهم لطف کرد و بهم بخشیدش هستید بقیشو بگم به کمکتون نیاز دارم

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

خب چ کنیم

لطفا از تاپیکم همین الان برو بیرون حالم اصلا خوب نیست بخوام جواب آدمایی چون شمارو بدم میخوام بقیشو توضیح بدم پس شلوغ نکن و برو ببرون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی ۱ ماه پیش مادرم بهم حرفی رو زد که خیلی ذهنمو درگیر کرده شوهرم اصلا به دعا اعتقادی نداره ولی متاسفانه اقوام ما بسیار دنبال جادو و جنبل هستن و هرکاری برای خراب شدن زندگی دیگران میکنن اصلا هم براشون مهم نیست  مامانم بهم گفت ی خانمی که خیلی خواباش درست درمیاد سه بار تا حالا خواب دیده که مادر بزرگ خدا بیامرزم که وقتی مادرم بچه بوده فوت کرده میاد به خواب اون خانم و بهش میگه برو به دخترم بگو بره وسایل دخترشو بگرده یچی گذاشتن داخلشون منظورش بالشت و تشک و هرچیزی که بشه گذاشت و دوخت بود حالا همسرم دیروز بهم میگفت انگار زندگی ما ی طلسم قوی شده ی چیزی که بگن باهم باشن ولی زندگی نکنن چقدر دلم براش کباب شد این حرفو زد حالا به نظرتون من کل بالشت و هر چیزی که بشه بینش دعا گذاشت رو دوختشو پاره کنم بگردم بعدا بدوزم؟ دیگه نمیدونم چ کنم  اون خواب اونم ن یکبار سه بار 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ولی ۱ ماه پیش مادرم بهم حرفی رو زد که خیلی ذهنمو درگیر کرده شوهرم اصلا به دعا اعتقادی نداره ولی متاس ...

آره انجام بده 

گوشه تختا زیر قالی پشت گاز،بخاری 

🐈‍⬛Beloved child of God|فَرزَندِ مَحبوبِ خُدا🍓

آره انجام بده گوشه تختا زیر قالی پشت گاز،بخاری

تخت نداریم مبل چیز هم نداریم ولی دیگه میخوام با وجود باردار بودنم سعی کنم به خودم فشار نیارم اما بگردمشون چون اخه مگه میشه الکی سه بار خواب ببینی اینم بگم من خیلی به فکر مادر بزرگ خدابیامرزم هستم و همیشه براش فاتحه میفرستم و میگم فقط یکبار بیاد به خوابم‌ چهرشو ببینم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بگرد چون دلت اروم بگیر

تنها چیزی که ارومم نیکنه همینه با اون خواب🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم نامزد کردم بعد از پسره طلاق گرفتم با اینکه مهریمو بخشیدم حق طلاقو گرفتم

مادر پسره هر جا منو ببینه با نفرت نگام میکنه همه میدونن ک اهل جادو جنبله 

۶ سال پیش جدا شدم

تقریبا دو سال پیش رفتم پیش سرکتاب باز کن 

عزیزم گفت بسته ست بختت پولم گرفت انجام دادم مراحلو ولی هیچی ب هیچییی

بعد رفتم سراغ دو نفر دیگ اونام گفتن بسته شده بختت

تا اینکه من گفتم خب من برم خرج کنم از اونورم اون خرج میکنه

اومدم چند تا ایه هست ک یک اخوندی میگفت نوشتم با خودم همه جا دارمش حداقل حس امنیت میکنم با اون 

تخت نداریم مبل چیز هم نداریم ولی دیگه میخوام با وجود باردار بودنم سعی کنم به خودم فشار نیارم اما بگر ...

هرچی که دارین رو بگرد خوب بگرد،حالا که حامله‌ای به شوهرت بگو بگرده ولی خودتم نگاه کن حواست باشه خوب بگرده . حتما این خواب ی دلیلی داره

🐈‍⬛Beloved child of God|فَرزَندِ مَحبوبِ خُدا🍓

ایشالا چیزی نیست

امیدوارم باشه و پیداش کنم و باطلش کنم چون خودم شک ندارم کسی کاری کرده مگه میشه ۴ سال بدون موفقیت🙂🫠

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم نامزد کردم بعد از پسره طلاق گرفتم با اینکه مهریمو بخشیدم حق طلاقو گرفتممادر پسره هر جا منو ببینه ...

خدا لعنت کنه آدمای جادو جنبلی رو🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40