بچه ها من به شدت خیلی خیلی زیاد عاشق ی مرد شدم هیچکی راضب نیست خانوادم اصلا اصلا اصلا راضب نیستند اسم اون ک میارم من تهدید میکنن نمیدونم حالا عشقم میخاد بیاد خاستگاری کجا بیاد چون خانوادم ممکنه در رو بازنکنن اونا با کلی نفر میان خانوادم اگر خوب پذیرایی نکنن و در بازنکنن من ویکارمنم اگر ب خانواده من زنگ بزنن اجازه خاستگاری بگیرن اینا ک ناراضین گوشی برنمیدارن واجازه نمیدن من چیگارکننم تروخدا خاهس میکنم هر کی دلش پاکه ضتفه واسم دعاکنه من بدون این ادم نمیتونم اگر باکسب دیگ ازدواج کنم به هر دری دشه میزنم ک طلاق بگیرم با این باز بیام تزخدا دعا کنین زندگیم خراب نشه
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
خانواده من هیو جوره راضب نیستند و کاری میکنن وطوری رفتارمیکنن ک انگار حرف من بزاشون مهم نیست من خدم میکشم از دستشون من به عشقم باید برسم هر اتفاق بیوفته من توان دست کشیدن ازش رو ندارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دم گرم ابجی خیلین یاز دارم واسم تزخدا دعا کن خانوادمن خیای خیلی واکنش بدی دارن عشقم هم خانوادس مغرور و باحترام هستند اگر خانواده من رفتاربی احترامی کنه تا صدصال مگر تو حسذتش بسوزم. من ۱۹سالمه عشقم هم ۲۶
من برات ۱۰۰۰تا میفرستم اما امیدوارم که خودت تجدید نظر کنی
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
اگر بهش برسم ارزو دیگه ای ندارم نمیدونم کجا بگم بیان خاستگاری وچظوری ب خانوادم علام بکنن اخه ی عالمه ادم میان عشقم تموم خانوادش رو به احترام من میخاد بیاره ولی خانواده من رفتارخوبی ندارن و نمیخان و میگن ما میریم اونا بیان خونه ما ک میریم برخدمون ت تنها باشی
اگر بهش برسم ارزو دیگه ای ندارم نمیدونم کجا بگم بیان خاستگاری وچظوری ب خانوادم علام بکنن اخه ی عالمه ...
چرا خانوادت نمیخوانش
یکم اروم باش ریلکس تر تایپ کن
عشقم شوخی کرده امتحان بوده برای من من هیچی بهش ندادم اون خدمو میخاد من دوستش دارم اون کراقبمه ادم خو ...
باشه گلم
چرا خانوادت نمیخوانشیکم اروم باش ریلکس تر تایپ کن
خانواذه من بی دلیل ازش بدشون میاد فکر کنم آتو داره عشقم ازشون روانی میشن اسم عشقم رو که میارم نمیفهمم چطوری حالا با اینا هماهنگ بکنن بنظرتون من چیکارکنم
خانواذه من بی دلیل ازش بدشون میاد فکر کنم آتو داره عشقم ازشون روانی میشن اسم عشقم رو که میارم نمیفهم ...
بنظرم اینه حرف خانوادتو گوش کن هیچکس با ارزش تر از خانواده نیست
اما من صلوات و هزارتاشومیگم برات دعام میکنم