2777
2789
عنوان

حق داشتم ناراحت شم⁉️

112 بازدید | 9 پست

ما دوستیم ولی خب خانواده و همه درجریانن مثل نامزد میمونیم

خودش خیلیییی حساسه خیلی میگ حتی رو عکس شوهر دوستت هم دقت نکن اصلا نبین اسم نیار هیچی نپرس

حالا یه عکسی گذاشت پروفش دست خودش مثلا با دختر بعد گفت اذیت بود و هوش مصنوعی درس کردم

حالا الان فهمیدم پسر فامیلشون براش درس کرده منم عصبانی شدم گفتم مثلا نامزدمی چرا باید بگی عکستو کنار عکس دختر بزاره

بار اولش هم نیس

باز پیش فامیلشون یکی دوبار تلفنی بام حرف زده همش گفته بریم فلان جا مخ دختر بزنیم فلان کنیم اسم دختر میاره من و مقصر کرده جالب اینه آخه منم ازش جدا شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری ناراحت بشی واقعا کارش اشتباهه تو رو منع میکنه ولی خودش همون کارا رو انجام میده خیلی جدی راجب ...

اخه بمن میگ اسم شوهر دوستاتم نیار اسم پسر نیار اکیپی جایی نرو فلان نکن هیچی نکن

بعد خودش میگ هر هر فلانی بریم دختر بازی

اخه خیلی پروعه خیلیییبخدا جرعت ندارم اسم نر بیارمخودش میگ بریم مخ دختر بزنیم با فامیلش

بشین واقعا باهاش جدی صحبت کن بگو چرا کاری که منو منع میکنی خودت انجام میدی حتی بدترشو بگو منم دوست ندارم وباید به نظرم احترام بزاری اگه گوش نکرد واقعا ادم خوبی نیست