2777
2789

تو تاپیک قبلم هست که شوهرم همش میخواد پیش مامانش بخوابه و‌کلا مامانیه. از ۷ روز هفته ۴ شبش اونجاست اون سه شبی هم که میاد خونه از ساعت ۱۰ تا ۱۲ که بخوابیم ۳ بار با مامانش تلفنی حرف میزنه و مادرشوهرمم باز فکر شوهرمو درگیر خودش میکنه هر روز یه بهونه ای داره. با ناله صحبت میکنه ،فشارم بالاست قندم پایینه یا همش با برادرشوهرم دعواش شده ناراحته میاد به شوهرم میگه و ناز میکنه شوهرمم عصبی میشه شروع میکنه خودخوری و عصبی حرف زدن یا زنگ میزنه با داداشش ۲ ساعت دعوا میکنه. دیگه خسته شدم انقدر درگیر مادرشوهرم هستیم. اصلا خودم زندگی ندارم. این زن نمیگه نمیخواد بیای پیش من بخوابی زن جوونت خونه تنهاست برو اصلا بین تون سردی پیش میاد یا بگه اینکه ۴ شب پیش من بود حالا که رفته خونه بزارم با زنش ارامش داشته باشه. من خیلی ادم مثبت اندیشی ام ولی واقعا حالم ازش به هم میخوره چون احساس میکنم همه ی اینها رو از قصد میکنه تا جلب توجه کنه.

و اینکه پدرشوهرم خدابیامرز اهل نازکشیدن نبود الان مادرشوهرم شده هووی من همش برای شوهرم ناز میکنه 

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی که عقد بودیم خونه ی مادرشوهرم طی یه مسائلی بینی من شکست و کلی خون اومد من تا صبح تو اتاق داشتم اروم گریه میکردم چون بینی ام رو هم تازه عمل کرده بودم .بعد مادرشوهرم به شوهرم گفت چیزیش نشده داره ناز میکنه. هیچوقت یادم نمیره و ازش نمیگذرم من بینی ام شکسته بود ناز میکردم ولی خودش تو سن بالا یکم فشارش بالاست همه باید بهش توجه کنن

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱

وااای چه وحشتناک 

حالم بد شد😑

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

حق داری خدا لعنت کنه این مادرا رو. الان یه عده ادم سمی میان میگن مادرشه خب زحمتشو کشیده. 

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

وقتی که عقد بودیم خونه ی مادرشوهرم طی یه مسائلی بینی من شکست و کلی خون اومد من تا صبح تو اتاق داشتم ...

الهییی🥺شکستن بینی خیلیییی درد داره 

چجوری طاقت آوردی 

حالا اگه الکی هم ناز میکردی حق داشتی برای اینکه تازه عروس بودی 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

اصلا این پسر نباید ازدواج میکرد😂

دقیقا اخه ادم حسابی زن نمیگرفتی منو بدبخت کنی میموندی ور دل ننت