2777
2789

خیلی خوبه...دوست منم اینکارو یاد گرفته الان از مدل های انگلیسی میدوزه و کلی الگو از سایت های مختلف میگیره و میدوزه....سفارش نمیگیره همینطوری میدوزه و آماده میفروشه...

قصه زندگی هر کسی از اونجا شروع میشه که خودش رو بشناسه

خیلی خوبه...دوست منم اینکارو یاد گرفته الان از مدل های انگلیسی میدوزه و کلی الگو از سایت های مختلف م ...

اره عزیزم من اول اصلا علاقه نداشتم کلاسارو شرکت کردم خوشم اومد دلم میخواد ادامه بدم لباس زیر و شب یاد بگیرم

🫀🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم من اول اصلا علاقه نداشتم کلاسارو شرکت کردم خوشم اومد دلم میخواد ادامه بدم لباس زیر و شب یا ...

خیلی خوبه البته لباس زیر چرا حالا؟کلا این دوستم هم مانتو رو میدوزه و میذاره اینستاگرام.

خیلی خوبه البته لباس زیر چرا حالا؟کلا این دوستم هم مانتو رو میدوزه و میذاره اینستاگرام.

مانتوهم خوبه اما حس میکنم لباس زیر بهتر باشه پارچه کمتر استفاده میشه و خیلیم گرونه دوختش راحت و سریعتر فک میکنم سودش بیشتره اگه خوشگل بدوزم یا مدلای جدید فروش هم داره

🫀🥹

مانتوهم خوبه اما حس میکنم لباس زیر بهتر باشه پارچه کمتر استفاده میشه و خیلیم گرونه دوختش راحت و سریع ...

آره موافقم....این روزا اینکه یه چیزی چقدر میارزه مهم نیست و همه دنبال تفاوت و شیکی میگردن.شروع کن