2777
2789
عنوان

میخوام ناخنکاری یاد بگیرم اماا

62 بازدید | 5 پست

سلام 

من یه جارو  پیدا کردم ۶ تومن میگیره توی ۶ جلسه روزی ۳ ساعت گفت صفرتاصد یاد میدم بهت بعد گفت لیست لوازمایی که میخوایو برات میفرستم برو بگیر بعد گفت یجارو میشناسم برو از اونجا بگیر که وسایلت حدود ۱۰ تومن میشه 

بعد من یخورده دودلم نمیدونم برم یانه باید برم کلاس یازدهم هنوز مامانم اینارو راضی نکردم پول نگرفتم مامانم برگشته به کل خاله ها و فامیل گفته اینو😐

میگم الان چرا میگی من هنوز تکلیفم معلوم نیست 

به نظرتون برم چون راستشو بخواین من دلم نمیخواد دیگه از بابام هی واسه خرجام پول بگیرم تا کی دستم به جیب بابام باشه میخوام خودم درآمد داشته باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگر واقعا هزینه کردی و یاد گرفتی باید خیلی جدی تمرین کنی، نه اینکه فکر کنی آره با این 6 جلسه دیگه حرفه ایم و نیازی هم به تمرین ندارم و... 

باید خیلی تمرین کنی، اگر چند بار خراب کردی ناامید نشی، یه چند بار برو پیش ناخنکارها ببین حوصله داری اینقدر رو ناخن یه نفر کار کنی، چون مثلا من خودم قبلا خیلی علاقه داشتم ولی وقتی برا ناخن‌های خودم رفتم و دیدم چقدر باید حوصله به خرج داد و ساعت ها نشست پشت میز پشیمون شدم 

ببین اگر واقعا هزینه کردی و یاد گرفتی باید خیلی جدی تمرین کنی، نه اینکه فکر کنی آره با این 6 جلسه دی ...

اره من علاقه دارم به جور کارا حوصلم زیاده ناخن کاره هم گف یه ماه میای پیشم دستیار که قشنگ یاد بگیری ولی ترسم از اینه یوقت کم نیارم یا مثلا مشتری نیاد