2777
2789
لازم نیست بری بانک قبلی رو حذف کن همراه بانک جدید رو نصب کن بعد ثبت نام رو بزن مراحل رو پیش برو تا ...

همینا رو رفتم ولی نمی‌دونم چرا نمیره جلو 

وسطش گیر می‌کنه 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینا رو رفتم ولی نمی‌دونم چرا نمیره جلو وسطش گیر می‌کنه

من همین چند دقیقه پیش از مایکت همراه بانک جدید رو نصب کردم و مراحلی که گفتم رو رفتم سریع نصب شد فقط باید رمز پویات فعال باشه برای پیامک

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
من همین چند دقیقه پیش از مایکت همراه بانک جدید رو نصب کردم و مراحلی که گفتم رو رفتم سریع نصب شد فقط ...

من چند روز پیش نصب کردم 

ولی کدملی و شماره کارت رو وارد کردم تایید رو زدم همینجور می‌چرخه وارد مرحله بعد نمیشه 

همشون فعاله چون قبلاً همراه بانک داشتم 

رمز پویا مجدد نیاز به فعال کردن داره ؟

من چند روز پیش نصب کردم ولی کدملی و شماره کارت رو وارد کردم تایید رو زدم همینجور می‌چرخه وارد مرحله ...

نه نیاز نیست پس رمز پویات فعاله 

حذف نصب بزن دوباره نصب کن انشالله سریع درست میشه

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
نه نیاز نیست پس رمز پویات فعاله حذف نصب بزن دوباره نصب کن انشالله سریع درست میشه

ممنونم گلم 

مجدد همین جدید رو هم حذف میکنم دوباره نصب میکنم ببینم چی میشه