2777
2789

نمیدونم چیکار کردم من همیشه زجر میکشم بعد از چند وقت مکافات خونه گیرمون اومد حالا که پولشو دادیم قولنامه گرفتیم اومدم تمیز کاری کنم میبینم توالت گیره اب نمیره 

زنگ زدم به‌صاحب خونه میگه نه درست بود که ،بعد گفت میره ولی دیرتر میره سوراخ توالت گیره 

چیکار کنیم بنظرتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا لوله باز کن بگیر بریز باز نشد زنگ بزنید لوله باز کنی بیاد فنر بزنه

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

اگر پولشو کامل ندادین یه خورده کم کنید بابت این موضوع

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

۱۰ تومنش مونده‌ فقط ولی مگه قبول میکنه

فیلمش بگیر نگه دار یا زنگ بزن املاکی بگو بیا شاهد شو 

میگفتی مرده بودی از اول بگی مرتیکه

صاحب خونه زنه برعکس هر چی میگیم میگه همینه 

کاش از اول میگفت الان بخواییم بریم دنبال یه جا دیگه همه چی بهم میرزه مدرسه بچم ،لابد برای پس دادن پولم اذیت میکنن و نمیدن 

صاحب خونه زنه برعکس هر چی میگیم میگه همینه کاش از اول میگفت الان بخواییم بریم دنبال یه جا دیگه همه چ ...

ببین هرچی هم گلوویی توالت تنگ باشه بازم دلیل نمیشه آب گیر کنه 

این یه چی گیر کرده توش رنگ بزن چاه باز کن بیاد

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
باید یه چندتا اسید رقیق شده بریزی توی لوله‌ها. مثلاً سرکه سفید یا اسید کلریدریک. بذار چند ساعت بمونه بعد آب داغ بریز روش. اگه درست نشد، باید لوله‌کشی رو باز کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!