رجبلانندزط مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 264 عنوان درس خوندن 72 بازدید | 3 پست خیلی علاقه دارم اما یه حس ترس و تنبلی میاد سراغم بعد ۱۷ سال میخوام دیپلم بگیرم بگید چجوری از کجا شروع کنم فقط میدونم باید با مدارکم برم آموزش پرورش کلاسارو بهم بگه ثبت نام کنم 1404/04/18 | 20:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ariana_m عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 5035 چجوری ندارهچون مغزت به درس خوندن عادت نداره،از روی نیم ساعت شروع کنبعد از ۳ ۴ روز برسونش یک ساعتو روزی دوتا پارت نیم ساعتی بخون و همینطور پیش برو و بیشترش کنکم کم دستت میاد با چه روش خوندنی اوکی تری و یاد میگیریو عادتم میکنی به درس خوندن Intj-
رجبلانندزط مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 264 چجوری ندارهچون مغزت به درس خوندن عادت نداره،از روی نیم ساعت شروع کنبعد از ۳ ۴ روز برسونش یک ساعتو رو ... الان کتاب قدرت فکر و شروع کردم به خوندن خوبه بنظرت از کتاب خوندن شروع کنم یهو به سرم میزنه فردا برم آموزش پرورش استارت بزنم
ariana_m عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 5035 الان کتاب قدرت فکر و شروع کردم به خوندن خوبه بنظرت از کتاب خوندن شروع کنم یهو به سرم میزنه فردا برم ... هرطور حس میکنی برات بهتره همون کارو کنچون هرکسی روش خودشو داره Intj-